به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسن واحدي ظهر شنبه در خصوص اهداف اجرای این طرح گفت: احياي مجدد كشف رود، جلوگيري از كاشت صيفي و سبزيجات در حاشيه آن با استفاده از فاضلاب هاي خانگي و پساب هاي صنعتي از جمله ی این اهداف است.
وي افزود: با اجرای این طرح به دنبال كاهش تهديد سيلاب، بازگشايي كشف رود و لايروبي آن، احداث كمربند سبز به مساحت حدود هزار هكتار و جايگزين كردن كشت هاي غيرخوراكي هستیم.
معاون هماهنگي امور عمراني استانداري خراسان رضوي با بيان اين كه طول كشف رود 16 هزار و 500 كيلومتر است گفت: از این میزان حدود 43 كيلومتر در وضعيت بحراني قرار دارد كه با مشاركت مردم و همكاري دستگاه هاي اجرايي، اين تهدید به فرصتی موثر تبديل خواهد شد.
واحدي بیان كرد: هر يك از دستگاه هاي اجرايي شامل آب منطقه اي، آب و فاضلاب مشهد، جهاد كشاورزي، تعاون، محيط زيست، دانشگاه علوم پزشكي، منابع طبيعي، شهرداري مشهد، شركت شهرك هاي صنعتي، نيروي انتظامي و دادگستري با قبول شرح وظايف و تكاليفي در حوزه ماموريت خود در اجراي طرح نجات كشف رود مشاركت خواهند کرد.
وي با اشاره به اهمیت نقش رسانه ها در فرهنگ سازي، اطلاع رساني و جلب مشاركت هاي عمومي از آنان خواست تا در راستاي آگاهي بخشي به مردم براي اجراي هرچه بهتر طرح نجات كشف رود مشاركت کنند.
شایان ذکر است برای عملیاتی کردن طرح، کارگروهی به مسوولیت معاون امور عمرانی استانداری و همچنین کمیسیون اجرایی به مسوولیت فرماندار مشهد اقدامات لازم را انجام خواهند.
نظر شما