۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۸:۰۰

حاجی بابایی اعلام کرد:

آغاز تحول در دستگاه تعلیم و تربیت کشور/ آموزش و پرورش دستگاهی مصرفی نیست

آغاز تحول در دستگاه تعلیم و تربیت کشور/ آموزش و پرورش دستگاهی مصرفی نیست

نوشهر - خبرگزاری مهر: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آموزش و پرورش دستگاهی مصرفی و هزینه بردار نیست، از آغاز تحول در دستگاه تعلیم و تربیت کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید رضا حاجي بابايي ظهر دوشنبه در جمع فرهنگيان شهرستانهاي نوشهر و چالوس با بيان اينكه سند تحول بنيادين، نقشه راه آموزش و پرورش كشور است، افزود: آموزش و پرورش تنها وزارتخانه اي بوده كه سندي كامل و نقشه راه در پيش رو دارد.

وي در پاسخ به ديدگاهي كه آموزش و پرورش را دستگاهي مصرفي، پر خرج و هزينه مي داند، گفت: هيچ كشوري آموزش و پرورش خود را به ديگران نمي دهد تا برايش اداره کنند. برخي اعتقاد داشتند كه آموزش و پرورش را بايد مثل  موارد مشمول اصل 44 بفروشيم و به ديگران واگذار کنیم كه مقام معظم رهبري براي هميشه روي اين موضوع خط بطلان كشيده و اعلام فرمودند: آموزش و پرورش نهادي حاكميتي است و همه دستگاهها موظف به همكاري با آن هستند.

حاجی بابایی بیان داشت: اگر مي خواهيم جامعه اي پويا، قدرتمند و همه جانبه داشته باشيم بايد آموزش و پرورش را در اولويت بدانيم و مملكت را براساس آموزش و پرورش بسازيم.

وي گفت: آنچه امروز در آموزش و پرورش اتفاق افتاده،شروع تحول است و نخل هايي كه كاشته شده در آينده مي رويد و به ثمر خواهد رسيد.

حاجي بابايي با اشاره به اينكه دارا بودن عزت نفس يكي از ويژگي هاي اصلي معلمان است، تصریح کرد: اگر معلمي اين ويژگي  را نداشته باشد نمي تواند معلمي کند و اگر آن را دارا باشد مي توان او را معلمي تمام عيار ناميد، چرا كه حريم معلمي، حريم پيامبري ،امامت و تربيت است.

فعالیت 51 مدرسه قرآنی

محمد علی اميري، مدير كل آموزش و پرورش در اين نشست با بيان اينكه برنامه هاي دوران وزارت دكتر حاجي بابايي زمينه ساز تحولات بزرگي در آموزش و پرورش شده است گفت: مديران آموزش و پرورش مازندران به عنوان سربازان ولايت برنامه هاي ارزشمند وزارت آموزش و پرورش را با تمام توان اجرايي کردند.

وي به بخشي از عملكرد هاي آموزش و پرورش استان اشاره نمود و بيان داشت: سالانه 180 هزار دانش آموز مازندراني از مجموع 453 هزار دانش آموز در مسابقات قرآني شركت کرده و حدود دو هزار و 500 نفر  منتخب شهرستاني مي شوند.

اميري افزود: هم اكنون 51 مدرسه خاص قرآني در مازندران در حال فعاليت بوده كه ائمه جمعه روساي هيئت امناي اين مدارس هستند.

مدير كل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اينكه حدود دو هزار و 323 مدرسه از مجموع چهار هزار و 300 مدرسه استان هوشمند شدند تصريح كرد: فرهنگ هوشمند سازي فرهنگ غالب در بين مدارس و اولياي مازندراني است.

وي، ايجاد دانشگاه فرهنگيان را از اقدامات ارزشمند دوران وزارت حاجي بابايي برشمرد و گفت: آموزش و پرورش مازندران براي جذب بهترين ها در اين دانشگاه برنامه دارد و روسا و مديران ادارات با حضور در مدارس متوسطه دانش آموزان را براي جذب در دانشگاه فرهنگيان توجيه مي کنند.

کد خبر 2048810

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha