به گزارش خبرنگار مهر، قاسم آبخضر افزود: پیش از این شاهد ارتباط نزدیک صنعت و دانشگاه نبودهایم، اما در نمایشگاه شانزدهم تلاش میکنیم که به این هدف مهم دست یابیم.
وی درباره تفاوت شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران هلث با نمایشگاه سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته بیش از دو سه سالن به ارائه دستاوردهای مربوط به تجهیزات پزشکی، صنایع دارویی، پزشکی و دندانپزشکی نمیپرداختند، اما در سال جاری تعداد شرکتکنندگان بسیار افزایش پیدا کرده است، به گونهای که 350 شرکت داخلی و 60 شرکت خارجی در این نمایشگاه حضور مییابند.
آبخضر افزود: نمایشگاه ایران هلث در سال جاری به مساحت 35 هزار مترمربع در 11 سالن با حضور 410 مشارکت کننده از کشورهای آرژانتین، هند، تابوان ، چین، مالزی، بلژیک، دانمارک، ایتالیا، کره ، سوریه، اردن ، لبنان، عراق، افغانستان، قزاقستان و... برگزار میشود وهیئتهای تجاری 15 کشور نیز در این نمایشگاه حضور دارند.
وی از برگزاری نخستین جشنواره سلامت در شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران هلث خبر داد و گفت: در این جشنواره بهترین و برترین توانمندیهای کشور انتخاب میشود و در جشنواره رازی مورد تقدیر قرار میگیرد.
آبخزر درباره کیفیت تجهیزات پزشکی و دارویی کشور چین، گفت: این کشور هم دارای تولیدات خوب و هم تولیدات بسیار بد است. در این شرایط بازرگانان و مشارکتکنندگان باید از کالاهای خوب چینی استفاده کنند. در شانزدهمین نمایشگاه ایران هلث نیز شرکتهای چینی بیشتر در زمینه تجهیزات دندانپزشکی شرکت کردهاند و در زمینه صنایع دارویی شرکت چندانی ندارند.
رئیس انجمن صنفی تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی و آزمایشگاهی، با بیان اینکه تولیدات چینی در مقابل تولیدات ایرانی، صفر است، تاکید کرد: بیشتر شرکتهای ایرانی دارای استانداردهای بینالمللی و برخی از آنها دارای استانداردهای FDA و برخی از آنان محصولات خود را به 40 کشور جهان صادر میکنند.
آبخضر با اشاره به ضرورت مصرف کالاهای ایرانی، اظهار کرد: مردم باید به طرف مصرف کالاهای داخلی سوق پیدا کنند و تولید داخل میتواند هم نماد صنعت و هم نماد کیفیت باشد.
وی افزود: در حال حاضر نگاه ما در زمینه تجهیزات پزشکی، نگاهی فرامرزی است و در زمینه صادرات به کیفیت کالاها توجه داریم.
آبخضر درباره آمار صادرات و واردات تجهیزات پزشکی، اظهار کرد: قبل از انقلاب، صد درصد تجهیزات به کشور وارد میشد این در حالی است که در حال حاضر نیمی از کالاهای صنعت سلامت در داخل کشور تولید میشود.
رئیس ستاد برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران هلث به ذکر مثالی پرداخت و گفت: تا سال 76، 60 میلیون دلار برای واردات کالایی هزینه میشد، اما در حال حاضر این کالا به کشورهای جهان صادر میشود.
آبخضر درباره تاثیر مشکلات ارزی در صادرات کالاهای ایرانی، گفت: در سال گذشته مورد حمایت قرار نگرفتیم و در زمینه تولیدات به ما ارزی داده نشد. البته حمایت ریالی نیاز داریم و حمایت ارزی نمیخواهیم.
وی درباره تفاوت ایران هلث با نمایشگاههای دیگر جهان در حوزه تجهیزات پزشکی، اظهارداشت: تفاوت نمایشگاه ایران هلث با نمایشگاههای دیگر به ویژه عرب هلث، ارائه توانمندیهای داخل کشور در ایران هلث است.
شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی ایران هلث از 28 تا 31 اردیبهشت ماه جاری در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار میشود.
نظر شما