به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی خواجه مظفری پیش از ظهر دوشنبه در سیمینار آموزشی جمع مدیران شرکتهای تعاونی گرگان افزود: آنچه باعث تثبیت جایگاه اتاق های بازرگانی شده کار علمی و ارائه آموزش های لازمه است.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این سمینار گفت: از آنجا که ارتباطات فردی جای خود را به ارتباطات گروهی سپرده و امورات از بخش دولتی به خصوصی واگذار می شود آموزش مهمترین بخش یک تشکل برای پیشبرد امور است.
رئیس اتاق بازرگانی گرگان با ارزشمند دانستن اهمیت و جایگاه آموزش های رسمی و غیررسمی در توسعه و بهره وری گفت: رشد و تولید تازه های مدیریتی چنان سریع و شتابان است که بدون آموزشهای لازمه یقینا اهداف مورد نظر قابل دستیابی نخواهد بود.
حمید دامغانی اظهار داشت: اتاق بازرگانی گرگان به موازات فعالیت های آموزشی و مشورتی خود بر اساس رسالت قانون بهبود و مستمر فضای کسب و کار در سال جاری اقدام به ثبت مشخصات تمامی تشکل های اقتصادی استان درراستای بهره مندی بیشتر آنها کرده است.
وی هدف از اجرای این مهم را ساماندهی و یکپارچه سازی اطلاعات تمامی تشکل ها در یک فضای قابل دسترسی برای همگان دانست و افزود: بخشی از نتایج این طرح می تواند نزدیکی تشکل ها و اعضای آن ها به یکدیگر و حرکت به سوی صادرات بیشتر، تولید مقرون به صرفه تر و نیل به اهداف متعالی ایجاد شغل و هم چنین اقتصاد متکی بر بخش مردمی اعم از خصوصی و تعاونی باشد.
در ادامه سمینار دبیر اتاق تعاون استان نیز با بیان این که بهره وری یک اتفاق نیست، گفت: بهره وری موفقیتی است که با برنامه ریزی مبتنی بر علم و آگاهی در مجموعه میسر می شود.
یحیی احمدپور از اتاق تعاون به عنوان بالاترین مرجع غیردولتی بخش تعاون یاد کرد و افزود: در قانون کشور ما در بخش تعاون بالاتر از اتاق تعاون تعریف نشده است.
وی وظایف اتاق تعاون را در هدایت، حمایت و نظارت بر عملکرد تعاونی ها عنوان کرد و اظهار داشت: بخش تعاون در واقع با واگذاری های امور تصدی گری شکل گرفته است.
در ادامه، شیوه اداره مطلوب تشکل های اقتصادی، مدیریت اجرایی در تشکل ها و استراتژی پایدار مالی توسط سید علی سیاسی راد مدرس اعزامی از واحد تشکل های اتاق ایران در دو بخش به حضار ارائه شد.
نظر شما