سید عباس حسینی نژاد در آستانه سوم خرداد و در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: حامیان صدام همه توان خود را برای جلوگیری از آزادسازی خرمشهر به کار گرفتند.
وی، ادای دین به شهدا و رزمندگان دفاع مقدس را وظیفه عمومی دانست و اظهار کرد: بازگو کردن ارزشهای دفاع مقدس و رزمندگان از وظایف مهم است.
وی با بیان اینکه برخی ایام در تاریخ با خود ارزشها و شاخصهایی را به همراه دارد، افزود: ایامی مانند 22 بهمن و سوم خرداد نورانیت و شفافیت خود را دارند.
مدیر کل سیاسی و انتخاباتی استانداری مازندران با اشاره به اینکه دفاع مقدس هشت سال از عمر انقلاب اسلامی را به خود اختصاص داده است، اضافه کرد: هر لحظه از جنگ در آن مقطع برای کشور سرنوشتساز بوده است.
وی با تاکید بر جایگاه ویژه جنگ در تثبیت نظام جمهوری اسلامی تصریح کرد: یک لحظه کوتاه آمدن در آن مقطع موجب عوض شدن نتیجه در صحنه جنگ میشد.
حسینی نژاد، عملیات بیتالمقدس را دارای جایگاه ویژه در دوران دفاع مقدس دانست و افزود: این عملیات گستردهترین عملیات در طول دفاع مقدس بود که در 6 هزار کیلومتر مربع انجام شد.
وی منطقه برگزاری عملیات بیتالمقدس را حساس دانست و تصریح کرد: این عملیات در نوع خود بسیار مشکل بود چرا که خرمشهر در واقع به دژ مستحکم رژیم بعثی تبدیل شده بود.
وی خرمشهر را از راههای استراتژیک ورود به خلیج فارس دانست و ادامه داد: این منطقه بعد اقتصادی قابل توجهی دارد.
مدیرکل سیاسی و انتخاباتی استانداری مازندران با بیان اینکه برای انجام عملیات بیتالمقدس نیروهای ایرانی باید از رود کارون میگذشتند، اظهار کرد: عملیات بیتالمقدس با طراحی شهدایی همچون حسن باقری به سرانجام رسید.
وی با تاکید بر نقش برجسته شهید حسن باقری در طراحی کلی عملیاتها از جمله بیتالمقدس افزود: این عملیات در نوع خود فتحالفتوح محسوب میشد.
حسینی نژاد عملیات بیتالمقدس را عرصه قدرتنمایی نظام جمهوری اسلامی در مقابل دنیای آن روز دانست و اضافه کرد: حامیان صدام همه توان خود را برای جلوگیری از سقوط خرمشهر به کار گرفتند.
وی همچنین قسمتی از خاطرات خود را در عملیات بیتالمقدس که منجر به آزادسازی خرمشهر شد، بیان کرد و یاد و خاطره شهید حسن باقری را گرامیداشت و گفت: این شهید تیزهوشی خاصی در طراحی عملیات نظامی داشت.
نظر شما