به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا هادربادی صبح سه شنبه در بازدید هیأت دیپلمات و تجار افغانی از گلخانه مکانیزه هایدروپونیک آبان بیرجند گفت: خشکسالی های 14 ساله در خراسان جنوبی و نبود منابع آبی کافی باعث شده تا گرایش به سمت ایجاد گلخانه ها و توسعه آن با استفاده از سیستم های نوین آبیاری مبادرت شود.
وی اظهار کرد: در حال حاضر در مجموعه هشت شهرستان خراسان جنوبی مجتمع های گلخانه ای فعال بوده و به تولیدات محصولات گلخانه ای مشغول هستند.
مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه گلخانه مکانیزه هایدروپونیک آبان بیرجند تنها گلخانه در ایران است که گواهینامه ایزو 22 هزار را کسب کرده، ادامه داد: این گلخانه همچنین از جمله گلخانه هایی می باشد که گواهینامه های امنیت غذایی برای محصول سالم و ارگانیک را کسب کرده است.
هادربادی با اشاره تولیدات سالم گلخانه هایدروپونیک آبان، تصریح کرد: تمامی مراحل سیستم تغذیه، دی اکسید کربن و تنظیم دما در این گلخانه به صورت اتوماتیک کنترل می شود.
مسئول گلخانه آبان نیز مهم ترین عامل در اقتصاد گلخانه ای را وجود تقاضا در جامعه برای محصولات گلخانه ای عنوان کرد.
محمد رضا منصف افزایش تولید در واحد سطح، استفاده از شیوه های نوین آبیاری و صرفه جویی در مصرف آب و سازگاری با خشکسالی را از جمله مزایای گلخانه ها دانست و گفت: استفاده از تغذیه اتوماتیک، اتوماسیون کامل و سیستم های سرمایشی و گرمایشی سوخت از جمله مواردی است که در این گلخانه در راستای تولید محصول سالم و ارگانیک صورت می گیرد.
وی کسب مقام اول در جشنواره ملی کاهش قیمت تمام شده محصول و تولید کننده نمونه شرق کشور را از جمله افتخارات شرکت آبان دانست و بیان کرد: احداث گلخانه پنج هکتاری، استفاده از انرژی خورشیدی و بادی و کشت علوفه به صورت هیدرو پونیک از جمله برنامه های آینده و در دستور کار این شرکت است.
نظر شما