به گزارش خبرنگار مهر، حسين صفرپور عصر سه شنبه در حاشيه بازديد از بزرگترين پروژه در حال احداث مرغ مادر در كاشمر توسط شركت صالح پيشرو اظهار كرد: هم اكنون در استان يكهزار و 320 واحد مرغداري فعال هستند که تا پايان سال 91 بيش از 120 هزار تن توليد مرغ گوشتي داشته اند.
معاون امور بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بيان اينكه به طور متوسط در هرسال 4 دوره اين مرغداري ها جوجه ريزي انجام مي دهند افزود: پيش بيني مي شود تا پايان امسال توليد گوشت مرغ استان به بيش از 130 هزار تن برسد كه مازاد برمصرف استان خواهد بود.
صفرپور در ادامه با بيان اينكه همكنون شير توليدي استان مازاد بر مصرف است كه به استان هاي شمال و تهران ارسال مي شود گفت: توليد روزانه شير گاو استان 700 و 57 هزار تن است كه در تعهد اتحاديه ها و تعاوني هاي استان براي ارسال شير به استان هاي ديگر 400 تن در روز است.
وي با بيان اينكه استان از نظر توليد شير نيز بي نياز است، افزود: در بحث تخم مرغ پيش بيني شده است كه در سال 92 بيش از 82 هزار تن توليد مرغداري ها باشد كه بيش از 15 هزار تن آن مازاد بر مصرف استان است كه بايد براي ارسال به استان هاي ديگر يا به خارج كشور از اكنون برنامه ريزي شود.
معاون امور بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی علت ايجاد مجتمع هاي مرغداري از تخم مادر تا كشتارگاه ايجاد زنجيره غذايي مرتبط به همديگر اعلام کرد و گفت: مجتمعي كه همكنون در كاشمر در حال احداث است به عنوان مرغ مادر تخم گذار است كه پس از راه اندازي نياز 25 تا 30 درصد از نياز جوجه استان را تامين مي كند.
صفرپور با بيان اينكه همكنون فقط 40 درصد از جوجه مورد نياز مرغداري ها در داخل استان توليد مي شود و مابقي از استان هاي شمالي تامين مي شود، تصريح كرد: با راه اندازي مجتمع مرغداري صالح پيشرو كاشمر شاهد تكميل زنجيره توليد در مرغداري هاي منطقه خواهيم بود.
وي با بيان اينكه شركت صالح پيشرو كاشمر يكي از موفق ترين شركت هاي دام و طيور استان است كه در كشور در دو مرحله نمونه شده است گفت: يكي از اولويت ترين چرخه هاي توليد، وجود كارخانه خوراك دام و طيور است كه اين شركت در مرحله اول توانسته است موفقيت هاي خوبي در توليد خوراك دام و طيور نيز بدست آورد.
معاون امور بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بيان اينكه علوفه و دان مورد نياز كشور از طريق واردات تامين مي شود اظهار کرد: همكنون با وارداتي كه در پايان سال قبل و ابتداي امسال انجام گرفته و درحال وارداتي ديگر هستیم از نظر خوراك دام و طيور مشكلي نداريم ولي به خاطر افزايش قيمت ارز قيمت جو، ذرت، سويا افزايش داشته است.
صفرپور از بهينه سازي 114 واحد مرغداري در استان خبر داد و افزود: با اعتباري كه در حدود 12 ميليارد تومان و همچنين خود اجرايي مرغداري ها بعضي ازاين مرغداري ها توانسته اند با كاهش 50 درصدي مصرف سوخت مرغداري هاي خود موفق باشند كه در شهرستان كاشمر 8 واحد اين امر اجرا كه چهار واحد از اعتبارات دولتي استفاده كرده اند.
وی با بيان اينكه در كنار كارخانه خوراك دام صالح كاشمر 30 كارخانه خوراك دام ديگر در استان فعال است، گفت: رمز موفقيت اين كارخانه در پشتكار و توان مديريت بالا، توجه به كيفيت و مشتري مداري بوده است كه توانسته رضايت مرغداران و گاوداران استان و استان هاي ديگر را جلب كند كه اميدواريم تمام كارخانه ها نيز مثل مدير كارخانه خوراك دام صالح از اين شيوه استفاده و به موفقيت هاي استاني و كشوري دست يابند.
نظر شما