به گزارش خبرنگار مهر، شاپور رستمی صبح چهارشنبه در نشست بررسی وضعیت کشتارگاههای استان بوشهر با تاکید بر لزوم برگزاری بیشتر نشستهای شورای سلامت استان بوشهر اظهار داشت: باید این نشستها بیشتر برگزار شود تا بتوانیم برای رفع مشکلات برنامهریزی بهتری داشته باشیم.
وی توسعه و پیشرفت را گرو توجه بیشتر و بهتر به مسائل بهداشتی دانست و خاطرنشان ساخت: همه دستگاههای مرتبط باید برنامهریزی و نظارت کافی را در زمینه بهداشت داشته باشند.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر خواستار تلاش دستگاههای اجرایی و شهرداریها برای توسعه زیرساختها وترویج فرهنگ سلامت شد و تصریح کرد: در استان بوشهر کشتارگاه صنعتی نداریم و تعداد کشتارگاههای سنتی هم زیاد نیست و کشتارگاههای سنتی هم استانداردهای لازم را ندارند.
وی با تاکید بر لزوم برخورد با کشتارهای غیرمجاز خانگی برای حفظ سلامت جامعه، اضافه کرد: دامپزشکی باید نظارت لازم را بر کشتارها در سطح شهرستانهای مختلف داشته باشد.
رستمی از تلاش برای واگذاری کشتارگاههای استان به بخش خصوصی خبر داد و افزود: از مسئولان دامپزشکی و شهرداری دیلم میخواهیم برآورد هزینه احداث سردخانه در کشتارگاه دیلم را انجام دهند تا با تامین اعتبار لازم مشکلات این کشتارگاه حل شود.
ساماندهی کشتارگاهها با اولویت واگذاری به بخش خصوصی
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر نیز در این نشست به برخی از مشکلات کشتارگاههای استان اشاره کرد و گفت: نبود حمام و اتاق رختکن و وضعیت نامناسب سیستم دفع فاضلاب نیز از مشکلات این کشتارگاه است.
مرتضی بحرانی ساماندهی کشتارگاهها با اولویت واگذاری به بخش خصوصی را از برنامههای مهم این اداره کل عنوان کرد و افزود: کشتارگاه دیلم با وجود اینکه نوسازترین کشتارگاه استان است اما فاقد سردخانه نگهداری لاشه است.
وی در ارتباط با وضعیت کشتارگاه چاهکوتاه نیز گفت: بلاتکلیف بودن وضعیت مالکیت این کشتارگاه و عدم راهاندازی سردخانه زیر صفر و سالن بستهبندی از جمله مشکلات مهم این کشتارگاه است.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهریادآور شد: نبود سیستم تبدیل ضایعات و یا حداقل کوره لاشه سوز و همچنین فقدان سیستم مناسب برای دفع فاضلاب نیز از دیگر مشکلات این کشتارگاه است.
نظر شما