به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدي مقوم، پيش از ظهر دوشنبه در نشستي خبري در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر مبني بر افزايش قيمت تعرفه و يكسان سازي تلفن هاي استان يزد اظهار داشت: كد از شماره شهرستانهاي استان يزد حذف مي شود و با اضافه شدن يك شماره به شماره هاي هفت رقمي فعلي، همه شماره ها هشت رقمي مي شود.
وي افزود: با اين حساب مردم از هر يك از شهرستانهاي استان بخواهند با شهرستان ديگر يا مركز استان تماس برقرار كنند، نيازي به گرفتن كد نيست و تلفن آنها داخلي محسوب ميشود.
مقوم عنوان كرد: دولت مجوز داده كه در قبال اين اقدام، مبلغ هر پالس مكالمه از 51 به 58 تومان افزايش يابد كه افزايش قيمت تعرفه ها فقط در اين راستا انجام مي شود و افزايش ديگري متوجه مكالمات تلفني ثابت نيست.
درآمد مخابرات يزد از هر خط تلفن ثابت پنج هزار تومان است/ يزد در قعر جدول درآمد
وي با بيان اينكه اقدامات اوليه در اين زمينه انجام شده است، اظهار اميدواري كرد: اين اقدام ظرف دو ماه آينده به سرانجام برسد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به درآمدهاي مخابرات استان يزد در بخش تلفن ثابت اظهار داشت: هم اكنون درآمد تلفن ثابت در استان يزد به ازاي هر خط، پنج هزار تومان است كه يزد با اين ميزان درآمد در رتبه هاي آخر كشور قرار دارد.
مقوم با تاكيد بر اينكه مردم با توجه به تعرفه هاي بسيار پايين تلفن ثابت، براي مكالمات خود از خطوط ثابت استفاده كنند، عنوان كرد: تعرفه تماس از تلفن همراه به ثابت و ثابت به همراه يكسان است و هر 10 دقيقه بيش از 450 تومان است اما تلفن ثابت به ثابت حدود 23 تومان در اين تايم تمام مي شود.
وي با بيان اينكه درآمد تلفن همراه براي استان نيست و تنها مبلغي به عنوان حق السهم بابت هزنيه نگهداري تاسيسات، صدور قبض و ... به مخابرات يزد پرداخت ميشود، افزود: مردم هر مبلغي كه بابت تلفنهاي سيار خود پرداخت ميكنند، مستقيم به دفاتر شركتهاي مركزي در تهران واريز مي شود.
مقوم عنوان كرد: در عوض، هزينه هاي تلفن ثابت به جز 20 درصدي كه به خزانه دولت واريز مي شود، تماما متعلق به استان يزد است.
68 هزار تلفن ثابت در روستاهاي استان يزد داير است
مديرعامل شركت مخابرات استان يزد در بخش ديگري از اين نشست با اشاره به شاخص هاي ارتباطي به استان يزد اظهار داشت: ضريب نفوذ تلفن روستايي در استان يزد هم اكنون 42 درصد است و در حال حاضر 68هزار و 941 شماره در روستاهاي استان يزد داير است.
وي عنوان كرد: در حال حاضر هزار و 389 آبادي استان يزد داراي ارتباط مخابراتي هستند به طوري كه 100 درصد روستاها و آباديهاي با جمعيت بالاي 100 نفر و 97 درصد مزارع و آبادي هاي با جمعيت زير 100 نفر داراي ارتباط مخابراتي شده اند.
مقوم همچنين در مورد سرويس دهي تلفن همراه در استان يزد با بيان اينكه هم اكنون ضريب نفوذ تلفن همراه مخابرات در استان 88.75 درصد است، افزود: هم اكنون تمام شهرهاي استان و 972 روستاي استان زير پوشش تلفن همراه هستند.
98 درصد جاده هاي استان يزد زير پوشش تلفن همراه است
وي عنوان كرد: همچنين 98 درصد جاده هاي استان به ميزان سه هزار و 90 كيلومتر از جاده ها، زير پوشش تلفن همراه هستند.
مديرعامل شركت مخابرات استان يزد با اشاره به مهمترين اقدام شركت مخابرات در حوزه ارتباطات سيار اظهار داشت: اواخر سال گذشته، سوئيچ موبايل استان يزد از مدار خارج شد و سوئيچ IP استان كه داراي جديدترين ورژن روز دنياست و ظرفيت يك ميليون و صد هزار شماره را دارد.
وي همچنين با اشاره به سيستم هاي انتقال استان يزد عنوان كرد: بيش از هشت هزار كيلومتر فيبر نوري در استان يزد اجرا شده و 146 مركز تلفن نيز در استان به شبكه فيبر نوري متصل هستند.
661 روستاي يزد برخوردار از اينترنت پرسرعت
مقوم، تعداد روستاهاي متصل به به شبكه ديتا را نيز 661 روستا اعلام كرد و افزود: اين تعداد روستا هماكنون از اينترنت پرسرعت برخوردارند.
مقوم در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در مورد ظرفيت خالي ADSL در استان يزد اظهار داشت: هم اكنون هفت هزار پورت خالي در استان يزد وجود دارد اما نگراني از بابت خالي بودن ظرفيت ها نداريم و به زودي 40 هزار پورت ديگر نيز وارد شبكه مي شود.
بهره برداري از 83 طرح مخابراتي با اعتبار 320 ميليارد ريال
مقوم همچنين با اشاره به طرح هاي مخابراتي قابل بهره برداري در استان يزد در هفته ارتباطات اظهار داشت: در هفته ارتباطات 83 طرح مخابراتي با اعتباري بالغ بر 320 ميليارد ريال بهره برداري مي شود.
وي راه اندازي سوئيچ IP تلفن همراه استان (MSC) با ظرفيت 1 ميليون و 100 هزار شماره را يكي از مهمترين اين پروژه ها نام برد و گفت: سوئيچ IP نسل جديد سوئيچ هاي تلفن همراه است که بستري فراهم می نماید تا بتوان سرويس هاي جديدتري را به مشتركين تلفن همراه ارائه کرد.
مدير عامل شركت مخابرات استان همچنين از تأسيس و توسعه اينترنت پرسرعت در 16 سايت به ميزان 9 هزار و 364 پورت خبر داد.
مقوم از ديگر پروژه هاي قابل افتتاح در هفته ارتباطات را، اجراي شبكه كابل در 10 مركز و هشت پروژه مخابراتي، تاسيس شش سامانه BTS تلفن همراه و افزايش ظرفيت 31 سامانه ديگر، احداث و آماده سازي شش باب ساختمان، تاسيس يك سايت GSM مركز شهيد صدوقي با ظرفيت TRX3000، توسعه سوئيچ به ميزان 700 شماره در يك مركز تلفن و تأسيس 10 سامانه كافو نوري به ميزان 12 هزار و 136 شماره نام برد.
نظر شما