به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام "علی محمد لروند" ظهر پنج شنبه در جلسه احیای زکات شهرستان پلدختر اظهار داشت: از این میزان زکات جمع آوری شده 30 درصد صرف کمک به خانواده های نیازمند شد و مابقی در امر عمران و آبادانی روستاها، تکمیل و ساخت مساجد و خانه های عالم روستایی شهرستان هزینه شد.
وی افزود: باید برای جمع آوری زکات و همچنین احیای این فریضه واجب در جامعه تلاش بیشتری کنیم زیرا زکات فریضه ای واجب است که در قرآن کریم تاکیدات بسیاری برای آن شده است.
حجت الاسلام لروند با اشاره به اینکه در بسیاری موارد در قرآن زکات هم ردیف نماز آمده است، بیان داشت: یکی از شاخصه های حکومت اسلامی پیاده کردن احکام الهی است و زکات یکی از قوانین های الهی بوده که در قرآن به آن اشاره شده است.
وی افزود: با توجه به آغاز فصل برداشت محصولات کشاورزی در پلدختر با کمک 40 عامل، جمع آوری زکات در روستاهای این شهرستان را در راستای تحقق این امر واجب آغاز کرده ایم.
دبیر ستاد زکات استان لرستان نیز یکی از راههای مصرف زکات را انجام پروژههای عمرانی در روستاها عنوان کرد و گفت: این امر خود سبب آبادانی مناطق محروم میشود چرا که مطابق برنامه این ستاد زکات جمع آوری شده از روستاها به همان روستا برای رفع نیاز فقرا و یا ترمیم پروژههای عمرانی عامالمنفعه برگشت داده میشود.
حجت الاسلام ورمزیاری افزود: زکات موجب افزایش و برکت مال است و فاصله طبقاتی و محرومیت را از بین برده و موجب آرامش فرد و نزول برکات الهی میشود.
وی از مردم مسلمان و مؤمن استان لرستان خواست به زکات توجه ویژه داشته باشند تا برکات خداوند بیشتر نازل و مشکلات روستاها به ویژه در بخش فرهنگی برطرف شود.
دبیر ستاد زکات استان لرستان گفت: فرهنگ زکات بايد هر چه بيشتر در بين مردم تبليغ و نهادينه شود زیرا جمع آوری زکات به دو منظور محرومیت زدایی و دیگری احداث پروژه های عام المنفعه صورت می گیرد.
نظر شما