دكتر عليرضا محمدي در گفتگو با خبرنگار مهر در قم، ضمن بيان اين مطلب، اعلام داشت: معاونت اجتماعي بهزيستي استان در سال 83 بيش از يكهزار و 440 نفر زن بيسرپرست و سرپرست خانوار و خانواده نيازمند را تحت پوشش قرار داد كه جمعيتي بالغ بر 5 هزار نفر را شامل ميشدند كه به اين افراد مستمري ماهيانه، خدمات درماني، آموزش مهارتهاي زندگي، حرفه آموزي، توانمند سازي ارايه ميشد.
وي افزود: در سال گذشته حدود 8 هزار و 750 كودك از طريق 59 مهدكودك و روستا مهد بهزيستي و در شهرها و روستا خدمات آموزشي، تربيتي و مراقبتي ارائه شده است.
محمدي به ساماندهي 388 كودك خياباني از طريق ارايه خدمات تربيتي، بهداشتي و مراقبتي در سال گذشته اشاره و گفت: از جمله مهمترين اقدامات معاونت اجتماعي بهزيستي استان قم در سال 83 ، ارايه خدمات مشاورهاي، مددكاري، روان شناختي و روان پزشكي و حقوقي به 425 نفر از افراد در معرض آسيب و بحرانهاي اجتماعي از طريق اورژانس خدمات اجتماعي بهزيستي بوده است.
وي اضافه كرد: در سال گذشته به يك هزار و 60 زوج در معرض طلاق از طريق مركز مداخله در خانواده بهزيستي خدمات مشاورهاي، مدد كاري و حقوقي ارايه شد كه از اين طريق از وقوع طلاق در بين 818 خانواده جلوگيري به عمل آمد.
معاون اجتماعي سازمان بهزيستي استان قم ضمن اشاره به راهاندازي مركز اسكان موقت زنان بيسرپناه خياباني براي تأمين سلامت آنها در برابر تهديدات آسيبهاي اجتماعي گفت: در سال 83، خدمات درماني، آموزشي و تربيتي به صورت شبانهروزي به 46 نفر از زنان آسيب ديده اجتماعي در مركز باز پروري اجتماعي زنان آسيب ديده ارايه گرديد.
وي همچنين افزود: در طي همين مدت 45 دختر فراري در خانه سلامت دختران، به صورت شبانهروزي تحت پوشش اين معاونت قرار گرفتند. وي گفت: در سال گذشته از طريق اين معاونت به تعداد دو هزار و 305 نفر، افراد در راه مانده براي تهيه بليط، جهت مراجعت به موطن خويش، در حدود 41 ميليون و 350 هزار ريال پرداخت شد.
نظر شما