۸ خرداد ۱۳۹۲، ۱۷:۰۲

تا پايان برنامه پنجم توسعه/

نرخ بيكاري استان يزد بايد به 4.7 درصد برسد/ كاريابي‌ها همكاري كنند

نرخ بيكاري استان يزد بايد به 4.7 درصد برسد/ كاريابي‌ها همكاري كنند

يزد - خبرگزاري مهر: مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان يزد گفت: بر اساس برنامه پنجم توسعه، نرخ بيكاري استان يزد بايد به 4.7 درصد برسد و براي تحقق اين مهم به مشاركت همه دستگاه‌ها همچنين ارتباط مستمر و تعامل كاريابي ها نياز است.

به گزارش خبرنگار مهر، امرالله فلاح زاده در جلسه هماهنگي كاريابي هاي غيردولتي استان يزد اظهار داشت: يكي از مسائل استرات‍ژيك و راهبردي در كشور مسئله اشتغال است.

وي افزود: يكي از دغدغه هاي اساسي دولت نهم و دهم اشتغال جوانان و اقشار تحصيلكرده در كشور است كه براي رفع اين مسئله همگان وظيفه داريم با ايجاد روحيه كارآفريني، اشتغال ايجاد كرده و به ريشه كني بيكاري در استان برسيم.

فلاح زاده عنوان كرد: يكي از شاخص هاي حركت دهنده در بحث اشتغال، فعاليت كاريابي هاي استان است.

كاريابي ها از افراد جوياي كار و فرصت هاي شغلي آمار صحيح ارائه دهند

وي افزود: مسئولان و نمايندگان كاريابي براي پويايي اين امر مهم بايد با مراجعه مستمر به واحدهاي صنعتي، كشاورزي، معدني، خدماتي و ... فرصت هاي شغلي لازم را شناسايي و آمار نيروهاي مورد نياز را به دست آورند و سپس افراد متقاضي و ثبت نام شده را با توجه به نوع مهارت، تجربه، سابقه و مدرك تحصيلي و سايرمواردي كه نياز به تفكيك و اولويت بندي دارد، براي تامين نياز واحدهاي توليدي به آنها معرفي و هدايت كنند.

فلاح زاده بيان كرد: براي اينكه در بحث اشتغال استان به حد معمولي برسيم، فعاليت و تلاش مضاعف و ارتباطات خوب فعالان كاريابي ها ضروري است و بايد با توجه به ماده 80 در جهت به كارگيري نيروهاي بيكار به عنوان فرصت استفاده كنيم.

90 هزار شغل بايد در يزد ايجاد شود

وي تصريح كرد: طبق سند اشتغال بايد ظرف مدت پنج سال نسبت به ايجاد 90 هزار شغل با 11 هزار ميليارد تومان در بخش هاي مختلف اقتصادي سرمايه گذاري كنيم و تا پايان برنامه پنجم توسعه نرخ بيكاري استان به 4.7 درصد برسد.

مديركل تعاون، كار و رفاه اجتماعي استان يزد، يكي از شاخصه هاي اين مهم را همكاري و فعاليت مستمر و بسيار خوب كاريابي هاي غيردولتي در سراسر استان به ويژه شهرستانهاي مستعد كار و تلاش عنوان كرد.

مديركل دفتر سياسي استانداري يزد نيز در اين جلسه اظهار داشت: با توجه به اينكه بيشتر افراد جوياي كار از اقشار تحصيلكرده جامعه هستند، بايد دقت شود و بر اساس فرهنگ و نياز توليد كنندگان همچنين شخصيت، توان و حرفه متقاضي، شغل به طرفين معرفي شود.

محمدمهدي تقوايي اظهار داشت: بيشتر مسائل اجتماعي جامعه امروز ناشي از بيكاري و مشكلات بعدي اين موضوع ايجاد شده و كاريابي ها بايد با برنامه ريزي دقيق و تعامل كامل با دستگاه هاي دولتي مرتبط اين موضوع را به حداقل برسانند.

وي ضمن تشكر از اداره كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي، برگزاري اين جلسات را بسيار پراهميت دانست و از مجريان اين طرح خواست تا اين جلسات استمرار يابد و با نظارت كامل دستگاه هاي دولتي همراه باشد.

اين نشست به منظور بررسي عملكرد و رسيدگي به وضعيت كاريابي هاي استان يزد با حضور مسئولان استان و نمايندگان شركتهاي  كاريابي استان يزد برگزار شد.

کد خبر 2066043

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha