دکتر سلیمان احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تسهیل شرایط انتقال این دانشجویان به دانشگاه های داخل کشور به پیشگیری از خروج گروه علوم پزشکی از کشور می انجامد. ضمن اینکه در راستای این سیاست، ظرفیت پذیرش دانشگاه ها را نیز افزایش داده ایم و تعداد شعب بین الملل دانشگاه ها به 25 واحد دانشگاهی افزایش یافت.
وی افزود: علاوه بر مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی، ظرفیت مقطع دکتری حرفه ای نیز در شعب بین الملل افزایش یافته است تا در یک سیاست کلی به مرور بتوانیم تمام دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور در گروه علوم پزشکی را به واحدهای بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی در داخل کشور منتقل کنیم.
احمدی اظهار داشت: برای تسهیل این فرآیند، سقف 72 واحد به 50 واحد کاهش یافت و تاکنون نیز 60 نفر با این شرایط در شورای انتقال وزارت بهداشت توانسته اند به دانشگاه های داخل کشور منتقل شوند.
وی با بیان اینکه دانشجویان ایرانی دغدغه پذیرش نخواهند داشت، گفت: از این پس در شورای انتقال بر اساس امتیاز داوطلب، معدل دوران تحصیل دیپلم و پیش دانشگاهی و اولویت بندی خود داوطلب، دانشگاه مورد نظر انتخاب می شود و فرد نیازی به دغدغه پذیرش ندارد.
رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت از یکسان سازی تطبیق واحدها توسط شعب بین الملل دانشگاه های علوم پزشکی خبر داد و گفت: از این پس برای دانشجویان انتقالی فهرست و واحدهایی که در خارج از کشور گذرانده اند تطبیق صورت می گیرد و تمام واحدها بر اساس یک آیین نامه مشخص آموزشی این تطبیق را انجام می دهند و تعدد تصمیم گیری در این زمینه نخواهیم داشت.
وی تاکید کرد: تمامی مراحل انتقال و شروع به تحصیل داوطلبان و دانشجویان از طریق مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت صورت می گیرد و هیچ مرجع و موسسه خصوصی در این امر دخیل نیست و افرادی که ادعای این کار را می کنند متخلف محسوب می شوند.
نظر شما