به گزارش خبرگزاری مهر، دوازدهمين دوره فستيوال موسيقي موازين با طراحي و اجراي بخشي با عنوان "جاده ابريشم" ميزبان اجرای هنرمندان هشت کشوری بود که روزگاری در مسیر جاده ابریشم قرار داشتهاند. در اين دوره شجريان و پورناظريها به عنوان نماينده موسيقي ايران در باغ كاخ چيلا به اجراي برنامه پرداختند.
در این کنسرت آثاری از سهراب و کیخسرو پورناظری با اشعاری از مولانا، خیام و حافظ در دو بخش موسيقي ملي و موسيقي تنبور اجرا شد. حضور مخاطبان كه عموما مراکشی و فرانسوی بودند و حضور گسترده رسانههای گروهی نشان از استقبال مخاطبان از اين اجرا داشت.
خبرگزاري "مناره" در گزارشي با تيتر "نسيم عرفاني فارسي در چيلا" آواز همایون شجریان را مهارتي سركش در گذر شعر فارسی و ساز سهراب پورناظري را عبور از مرز غم و اندوه بر لبه خلسه توصیف کرد. اين گزارش دليل جذاب بودن موسيقي كلاسيک ايراني را به يكنواخت نبودن، معنوي بودن و تنوع در موسيقي اقوام ايراني مربوط دانست، نكاتي كه باعث ميشود فرهنگ موسيقي ايراني در اين گروه 4 نفري نمايان شود.
همچنين تهمورس پورناظري به درخواست مدير بخش جاده ابريشم فستيوال موازين به تكنوازي تار پرداخت. آهنگساز گروه شمس در روز سوم اين فستيوال با بداهه نوازي روي سن رفت كه با استقبال مخاطبان مواجه شد.
تهمورس پورناظري با تار و بربط، سهراب پورناظري با كمانچه و تنبور و حسين رضايينيا با دف، همايون شجريان را در مقام خواننده همراهي كردند.
نظر شما