۱۲ خرداد ۱۳۹۲، ۱۱:۳۴

مشکینی:

خسارات وارده ناشی از بارندگی های اخیر به کشاورزان پرداخت می شود

خسارات وارده ناشی از بارندگی های اخیر به کشاورزان پرداخت می شود

ایلام - خبرگزاری مهر: استاندار ایلام گفت: میزان خسارات وارده ناشی از بارندگی های اخیر با كار كارشناسي در کمترین زمان ممکن به کشاورزان پرداخت می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود عباس زاده مشگینی دربازدید وسفر یک روزه به شهرستان سیروان اظهار داشت: باید با پذیرش حکمت الهی از اتفاقات افتاده درس بگیریم و محصولات خود را در مقابل بلایای طبیعی حفظ کنیم.

وی تصریح کرد: وقتی زندگی و معیشت ما از محل کشاورزی و فروش محصولات وابسته به آن تامین می شود عقل و منظق حکم می کند که باید آنرا تضمین و بیمه کرد.

استاندار ایلام تصریح کرد: کشاورزانی که محصولات خود را با دوراندیشی و آینده نگری بیمه نموده با برآورد خسارات وارده در کمترین زمان ممکن خسارات خود را دریافت می کنند.

وی با بیان اینکه محصولات فاقد بیمه نیز دو دسته اند، گفت: برخی کشاورزان خسارت کامل دیده و تمام محصولشان از بین رفته و برخی هم بخشی از محصول خود را از دست داده اند که نگاه به آنان باید متفاوت باشد.

عباس زاده مشگینی مردم داری، مدیریت و حس مسئولیت پذیری مدیران در اداره امور را کارگشای مشکلات جامعه دانست و گفت: اگر کمکی از سوی دولت به کشاورزان اختصاص یابد باید با برنامه ریزی و اولویت بندی باشد تا میزان خسارات وارده به کشاورزان برآورد و در کمترین زمان ممکن پرداخت شود.

سد سیمره کشاورزی استان را متحول می کند

استاندار ایلام در ادامه از زمینهای اطراف رودخانه سیمره، باغات و مزارع کشاورزی بازدید کرد،و گفت: سد سیمره کشاورزی استان را متحول می کند.

وی افزود: آبگیری سد سیمره تحول شگرفی را در توسعه کشاورزی و باغات منطقه دارد که اگر آنرا بر اساس هزینه – فایده بسنجیم به ارزش واقعی آن و منافعی که نصیب استان و کشور می کند پی می بریم.

وی تصریح کرد: این طرح ملی علاوه بر رونق دوباره کشاورزی در منطقه تأثیرات مهمی در توسعه، عمران و آبادانی استان داشته و موجب ایجاد اشتغال، تولید و سرمایه گذاری در کشور می شود.

محمود عباس زاده با مقایسه زمینهای حاصلخیز منطقه و دشتهای طالقان و زمینهای اطراف رود نیل ابراز داشت: این منطقه به لحاظ حاصلخیزی خاک و مشرف بودن به دریاچه جدید و حجم بالای آب می تواند کشاورزی و باغداری را رونقی دوباره بخشیده که علاوه بر توسعه کشاورزی منجر به ایجاد اشتغال، توسعه گردشگری و کسب درآمد برای اهالی منطقه می شود.
.
شهرستان سیروان سرزمینی با فرهنگ، آداب و رسوم کهن ایرانی و اسلامی و دارای توانمندیهای خاص در حوزه های مختلف کشاورزی، گردشگری، منابع طبیعی و معدنی است که از نظر ساخت اجتماعی، مذهبی و تاریخی دارای نکات برجسته و حائز اهمیتی در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، مذهبی و تاریخی است که نیازمند پیگیری، تلاش و همیاری مردم و مسئولین برای توسعه، عمران و آبادانی است.

 

کد خبر 2068174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha