به گزارش خبرگزاری مهر، سید جعفر تشکری هاشمی افزود: مردم شهرها و کلان شهرهای کشور از نمایندگان خود در مجلس انتظار دارند تا با اختصاص اعتبارات مورد نیاز به شهرداری ها، حافظ منافع آن ها باشند نه این که همین اعتبارات اندک را نیز حذف کنند.
وی با اشاره به این که درآمد شهرداری ها عموماً از محل وصول عوارض و بهای خدمات از خود شهروندان تأمین می شود، اظهار کرد: محدود کردن منابع درآمدی شهرداری ها به صورت مستقیم در امکان فعالیت بیشتر و ارائه خدمت بهتر به مردم تأثیر گذاشته و باعث محدودیت خدمات این نهاد خدمتگزار به شهروندان می شود.
معاون شهردار تهران با بیان این که مطالبات قانونی شهرداری تهران و شهرداری های بسیاری از شهرها و کلان شهرهای کشور همچنان از سوی دولت پرداخت نمی شود، تصریح کرد: شهرداری ها به منظور اجرای تمام پروژه های عمرانی، نگهداشت شهر و ارائه خدمات در حوزه حمل و نقل عمومی به منابع درآمدی جدیدی نیاز دارند.
وی با تأکید بر این که در شرایط اقتصادی موجود حذف حداقل منابع درآمد شهرداری ها موجب کاهش درآمد این نهاد مردمی می شود، اضافه کرد: این موضوع می تواند به صورت مستقیم بر کاهش سطح خدمات رسانی به شهروندان تأثیر گذاشته و خدمات مدیریت شهری به عنوان بخشی از نظام را با چالش مواجه کند.
رییس کمیته معاونان حمل و نقل و ترافیک کلان شهرهای کشور در پایان خاطرنشان کرد: انتظار می رود نمایندگان مردم کلان شهرها در مجلس شورای اسلامی و نیز سایر نمایندگان مجلس که به خوبی از مسائل و مشکلات شهرهای بزرگ آگاهی دارند، در مصوبه اخیر خود در قالب ماده 38 قانون مالیات بر ارزش افزوده تجدید نظر کنند.
هفته گذشته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در بررسی بندهای هزینه های بودجه سال 92 کل کشور مصوبه ای را به تصویب رساندند که به موجب آن 9 هزار میلیارد ریال از سهم شهرداری ها از محل عوارض سوخت مندرج در بندهای (ج) و (د) ماده 38 قانون مالیات بر ارزش افزوده به سازمان تأمین اجتماعی اختصاص یابد.
نظر شما