۱۳ خرداد ۱۳۹۲، ۱۰:۴۳

سعیدی‌نیا:

بیش از چهارتن باگاس نیشکر در آتش سوخت/ بخش تولید کاغذ کارخانه هفت تپه آسیبی ندیده‌است

بیش از چهارتن باگاس نیشکر در آتش سوخت/ بخش تولید کاغذ کارخانه هفت تپه آسیبی ندیده‌است

اهواز - خبرگزاری مهر: فرماندار شوش گفت: به دنبال وقوع آتش سوزی در کارخانه نیشکر هفته تپه در این شهرستان، چهار تن باگاس طعمه حریق شد و از بین رفت اما آسیبی به بخش تولید کاغذ این کارخانه وارد نشده‌است.

عبدالرضا سعیدی‌نیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نیشکر یکی از محصولات اصلی کشاورزی این شهرستان به شمار می‌رود که کشت آن قدمتی تاریخی در این شهر دارد به همین دلیل یکی از ابتدایی‌ترین کارخانه‌های فرآورش نیشکر و تولید کاغذ در هفت تپه تاسیس شده است.

وی افزود: عصر روز یکشنبه با اطلاع یافتن از آتش‌سوزی در این کارخانه فورا ستاد بحران شوش وارد ماجرا شد و به صورت فوری از شهرهای اطراف مثل شوشتر، دزفول و حر نیروی کمکی درخواست شد و آتش سوزی که در انبار نگه داری باگاس که نوعی تفاله قابل مصرف نیشکر است رخ داده بود به سرعت مهار شد.

سعیدی‌نیا عنوان کرد: این آتش سوی ساعت 17 روز یکشنبه رخ داد که با سرعت عمل نیروهای امداد؛ خوشبختانه خسارت جانی بر جا نگذاشته و گروه های آتش نشانی تا پایان شب گذشته در محل حاضر بودند.

فرماندار شهرستان شوش عنوان کرد: شرکت نیشکر هفت‌تپه که تولید کاغذ را نیز به عهده دارد و در این شرایط گرانی کاغذ، تولید بخش قابل توجهی از کاغذ کشور را به عهده دارد، در بخش کاغذ سازی با مشکل مواجه نشد و به این بخش از کارخانه آسیبی وارد نشد.

سعیدی‌نیا عنوان کرد: به زودی بانظر کارشناسان علت آتش‌سوزی در این کارخانه معلوم خواهد شد.

پیگیری‌های مهر حاکی است علت آتش سوزی اتصال کابل‌های برق بوده‌است و این آتش در محوطه‌ای نزدیک به سه هکتار در این شرکت شعله‌ور شده است.

ذخیره باگاس این شرکت که دچار آتش سوزی شده در سطحی معادل سه هکتار در فضای باز نگهداری می‌شد و پس از آغاز آتش سوزی نیروهای آتش نشانی توانستند از سرایت آتش به محلهای دیگر جلوگیری کنند.

شرکت کاغذ پارس هفت تپه خوزستان با استفاده از تفاله نیشکر به عنوان نوعی پسماند حاصل از فرآیند تولید شکر ( باگاس ) سالانه 30 هزار تن کاغذ تحریر تولید می‌کند.

باگاس تفاله‌ای است که پس از استخراج شکر از نیشکر، حاصل می شود. باگاس در صنعت تولید نئوپان، تخته نیمه فشرده، کاغذ، الکل سازی، تولید اسید سیتریک به کار گرفته می شود. همچنین از باگاس برای فرآوری خوراک دام نیز استفاده می شود.

شرکت کشت وصنت نیشکر هفت تپه برروی خرابه های شهر قدیمی هفت تپه که در زمان عیلامیان به تیکنی معروف بوده تاسیس شده است. در حال حاظر شرکت  هفت تپه در جوارشهر تاریخی شوش دانیال نبی (ع) و معبد چغا زنبیل در فاصله 45 کیلومتری جاده اندیمشک– اهواز  و100کیلومتری شمال اهواز در استان خوزستان قراردارد.



 

کد خبر 2068867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha