به گزارش خبرنگار مهر، داريوش ديوديده ظهر دوشنبه در نشستی با مديران تعاون روستايي، شركت غله، اتحاديههاي بخش خصوصي و امور عشاير افزود: سياستگذاريهاي كلان در بخش بازرگاني اين استان تابع منافع شركتها، تعاونيها و یا برخي افراد ذی نفوذ نیست بلکه بر اساس منافع عموم مردم تعیین می شود.
وی بیان داشت: نانوايی ها بايد خود را با وضعيت فعلي آرد تطبيق داده و براساس شرايط کنونی واحدهاي نانوايي خود را اداره كنند.
ديوديده کیفیت بخشی به نان را در اولویت برنامه های ای سازمان عنوان کرد و افزود: گشتهاي نظارتي در همه روزهاي ايام هفته با حضور بازرسان صنعت و معدن، فرمانداري، اداره غله و اتحاديه نانوايان در راستای کاهش تخلفات و افزایش کیفیت تولید نان انجام می شود.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان وزن كمچانه و تعطيليهاي غيرمجاز را دو تخلف عمده نانوايان اين استان عنوان کرد و بیان داشت: نانوایی های متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی خواهد شد.
دیودیده فروش آراد توسط نانوایی هار غیرقانونی دانست و گفت: سهمیه آرد برای فروش نیست بلکه براي پخت نان و تحويل آن به مردم است.
دیو دیده عنوان کرد: داشتن يك مسئول فني پاسخگو در هر نانوايي ضروری است و در هر نانوايي يك نفر از دستاندركاران بايد به مسائل فني نانوايي و مسائل پيرامون آن آگاه باشد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان افزود: این فرد باید بتوانند پاسخگوي مأموران نظارتي و اخطارهاي گشت نظارتي باشد.
معاون بازرسي و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت كهگيلويه و بويراحمد نیز در این نشست گفت: هدف این سازمان سامان دادن به وضعيت نانواييها و سهميه آرد اختصاصي به آنهاست.
قاسم شجاعي افزود: اعمال سياستهاي كنترلي براي نانوايیهایی كه عملكرد درستي دارند، هيچ مشكلي ايجاد نميكند.
وی بیان داشت: نانوايان متخلف در این مجموعه جایی ندارند و باید به اصلاح پرداخته و طبق قانون عمل کنند.
شجاعی با بیان اینکه تخلف نانواییها و تولید نان بی کیفیت ریشه در گذشته دارد، اظهار داشت: برای اینکه تولید نان در كميت و كيفيت به سطح قابل قبولي برسد، نیاز به تلاش فراوانی دارد.
وی شناسنامه دار کردن افراد شاغل در نانواییها و بررسی میزان مهارت آنها در بالا بردن کیفیت نان و استفاده نانواییها از افراد ماهر و متعهد به قانون را ضروری عنوان کرد.
نظر شما