به گزارش خبرگزاری مهر حسين شيخ السلام نماينده مجلس هفتم و مشاور امور بین الملل رئیس مجلس در جمع تعدادي از دانشجويان گفت: در ميان مسئوليني كه در خط امام و رهبري مواضع محكمي در سياست خارجي دارند مي توان به مواضع دكترحدادعادل اشاره كرد كه قاطع ترين، منطقي ترين و محكمترين مواضع در عرصه سياست خارجي را دارند.
وي افزود: اتفاقاً چون آقاي حداد، چهرهای فرهنگی است بهتر از هر کسی مسایل موجود در عرصه سياست خارجي در گذشته و حال كه بيداري اسلامي رخ داده را درک میکنند. زیرا مسایل همه جانبه و دارای ابعاد گوناگون است، هم سیاسی، هم اقتصادی، هم نظامی، هم رسانهای و هم اطلاعاتی است ولی اصلیترین نوع درگیری ما با استکبار درگیری و تقابل فرهنگی است. چون آنان میخواهند ما را به شکل خود مبدل کنند و ما نیز بر این اعتقادیم که دنیا باید به گونهای باشد که ما اکنون هستیم و اعتقاد داریم.
وي اضافه كرد: من با ایشان به چندین سفر رفته و در چندین جلسه بینالمجالس اسلامی شرکت کردم، ایشان در جلسات خیلی منطقی و با صلابت هستند. در یکی از جلسات بینالمجالس اسلامی در قاهره مصر که خیلی هم سخت بود، اعراب تلاش داشتند که ما را به حاشیه برانند ولی مواضع قاطع و با صلابت ایشان موجب شد تا در متن مذاكرات و مورد توجه همه گروههاي شركت كننده قرار بگيريم.
مشاور امور بین الملل رئیس مجلس با اشاره به عملكرد سازشگرايانه مجلس ششم در مقابل نظام سلطه گفت: در مجلس ششم می خواستند یک طرح سه ماده ای را پیشنهاد کنند که ما پروتکل الحاقی را بپذیریم که با مقاومت امثال آقای حداد و فراکسیون اقلیت در مجلس ششم و نظر مقام معظم رهبری جناح مشارکتی ها موفق به این کار نشدند. اما آنچه که مهم است این بود که در مجلس هفتم ما تعلیق را شکستیم و این قدم خیلی بزرگی بود که مجلس در همراهی با مقام معظم رهبری و آقای رئیس جمهور بر داشتند. چون آنها آماده همکاری بودند و قانون مجلس هم کمک کرد.
وي با اشاره به پيگيري مستمر دكتر حدادعادل براي حمايت از حزب الله لبنان در قضيه جنگ 33 روزه و بعد از آن حمايت از گروههاي فلسطيني گفت: در قضیه پشتیبانی از مقاومت لبنان و فلسطین، آقاي حداد، خیلی جدی بودند و هستند حتی بعد از آنکه ایشان رئیس مجلس نبودند موضوعات را از بنده به صورت جدي پیگیری میکردند.
وي با اشاره به مواضع حدادعادل در زمان جنگ 33 روزه گفت: ملت ایران، مقام معظم رهبری، همه ارگانهای کشور و بویژه مجلس پشتیبان مقاومت بود. جنگی بود که مقاومت در آن وارد شده و اسرائیل این جنگ را تحمیل کرده بود. حمایت از موضع حزبالله خیلی تعیین کننده بود و مجلس هم نقش ویژه ای رو بازی کرد. مجلس با تمام توان و محکم، بعد از مقام معظم رهبری، پشت قضیه مقاومت ایستاد. ولی امر مسلمین خط دهی میکردند و همه ارگانهای مجلس با توجه به جهت دهی مقام معظم رهبری با تمام توان پشت سر مقاومت ایستاد بودند.
شيخ الاسلام با اشاره به علاقه ويژه سيد حسن نصرالله به دكتر حدادعادل به ذكر خاطره اي از يكي از اين ديدارها پرداخت و گفت: هنگامی که سید حسن نصراله به ایران میآید ضمن آنکه با رهبر معظم انقلاب دیدار میکند، دیدارهایی نیز با سران سه قوه دارد، در یکی از سفرها هنگامی که حداد عادل رئیس مجلس شورای اسلامی بود زمینه ملاقات در منزل آقاي حداد فراهم آمد. در این سفر که شهید عماد مغنیه نیز حضور داشتند، به واسطه ملاقات در منزل شرایط امنیتی خاصی ایجاد شده بود.
وي افزود: بنا بر موقعیت ملاقات که در منزل دکتر حداد عادل بود، حال و هوای حاکم بر ملاقات نیز تغیر یافته و فاقد رسمیت حاکم بر جلسات رسمی کشور مانند ملاقاتهای مجلس بود. بهویژه که این ملاقات با چنین شخص بزرگواری بعد از پیروزیهای جنگ 33 روزه بود و مسائل مهمی اتفاق افتاده بود. مسایلی مانند: نقش ایران و حماسه حزب الله در این جنگ، شکست اسرائیل موضوع مورد بحث بود. بحثهایی بود درباره اینکه اسرائیلیها برای اولین بار شکست خیلی مفتضحانه ای خوردهاند و این علیرغم آن بود که آنان همه ی تواناییشان را به کار برده بودند ولی در نهایت ملت لبنان با پشتیبانی خداوند و با نیروی حزب الله توانسته بود شکستی تاریخی را بر آنان تحمیل کند.
وي اضافه كرد: مطلبی که به درستی به یاد دارم این است، حاج رضوان که هیچ عکسی از او وجود نداشت، تمایل داشت تا با آقایان حداد و سید حسن نصرالله عکس بیندازند، حاج عماد برای اینکه عکسش در دوربین کسی باقی نماند خود عکس میگرفت و عکاس نیز که تمایل داشت در عکس و کنار برادران باشد از این اقدام حاج عماد خوشحال میشد و این نشانی از زیرکی حاج رضوان بود، با این وجود در کنار آقای حداد عادل عکس گرفت.
شيخ الاسلام با اشاره به اقدامات موثر دكتر حدادعادل در عرصه سياست خارجي گفت: یکی از کارهای مهمی که ما فرصت کردیم در زمان آقای حداد ایجاد کنیم، پایه گذاری مجمع مجالس آسیایی بود. الان دبیرخانه این مجمع در ایران قرار دارد و دبیرکل آن هم برای چهار سال از ایران انتخاب شد.
وي افزود: این کار خیلی بزرگی بود که ما توانستیم مجمع مجالس آسیایی را جمع کنیم، این اقدام یک کار بین سازمانی، منطقهای و بین المللی وسیع را میطلبید. این اقدام اگر به خوبی اداره شود و ادامه یابد، آیندهای درخشانی خواهد داشت. بزرگی این اقدام در مقیاس راهاندازی پارلمان اروپا و پارلمان آفریقا بود.
وي اضافه كرد: با توجه به این که آسیا بزرگترین، کهن ترین، پرجمعیت ترین و از نظر اقتصادی پر ظرفیت ترین قاره جهان و رو به پیشرفت و رشد است. در حال گشودن جایگاه خود در عرصههای جهانی است. با توجه حضور کشورهای بزرگی مثل چین، هند و از جمله روسیه _که در مجمع پارلمانی آسیایی خودش را آسیایی دانسته و در آن عضویت دارد_ این کار خیلی بزرگی بود که در زمان آقای دکتر حداد انجام شد و هنوز هم به راه روبه رشد خود ادامه میدهد.
وي ادامه داد: دیگر موردی که می توان در زمان تصدی ریاست مجلس شورای اسلامی توسط آقای حداد، ذکر کرد، برگزاری کنفرانس فلسطین بود که مقام معظم رهبری هم در آن تشریف آوردند. مواضع آقای حداد در کنفرانس کاملا روشن بود، کلاً مواضع ایشان در رابطه با منطقه و خط حضرت امام و خط مقام معظم رهبری بسیار روشن بوده و هست و هیچ شبهه و شائبهای ندارد، ایشان خالصانه و مخلصانه تابع خط امام و مقام معظم رهبری بودهاند.
روایت شیخ الاسلام از حضور حدادعادل در بینالمجالس اسلامی در قاهره/ خاطرهای از حضور سیدحسن نصرالله در منزل حداد
مشاور امور بین الملل رئیس مجلس با اشاره به اینکه حدادعادل در مقابل سازشكاري مجلس ششم ايستاد گفت : او منطقي ترين و محكمترين مواضع در عرصه سياست خارجي را دارد.
کد خبر 2071172
نظر شما