به گزارش خبرنگار مهر، علی مرادی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: نخبگان ما نباید تنها به دنبال کسب مدال باشند چرا که معیار گزینش افراد نخبه تنها کسب مدال نیست.
وی بیان داشت: ماموریت این بنیاد شناسایی استعدادهای برتر و نخبه در عرصههای مختلف برای توسعه و تعالی استان است.
مردادی حمایت از استعدادهای برتر برای خلاقیت و نوآوری را از دیگر اهداف بنیاد عنوان کرد.
وی تصریح کرد: مخترعان در زمره خلاقان و نوآوران هستند اما این بنیاد در حوزه خلاقیت و نوآوری مسئول مخترعان نیست و هر مخترعی استعداد برتر و نوآور محسوب نمی شود.
مرادی افزود: بنیاد ملی نخبگان تنها مسئول اختراعات در حوزه تایید علمی، وزارت علوم و در حوزه ثبت و صیانت از مالکیت حقوقی و معنوی قوه قضاییه است.
رئیس بنیاد نخبگان استان تا کید کرد: این بنیاد افرادی را که اختراع آنها دارای نوآوری و با قابلیت تجاری سازی است را مورد نظر قرار داده و به آنها امکانات میدهد.
مرادی افزود: سامانه ارزیابی اختراعات و جشنوارههای اختراعات در این بنیاد برای داوری آثار و اختراعات برگزار می شود.
وی با بیان اینکه توصیههای تجاری سازی بنیاد به مخترعان طیف وسیعی را در بر میگیرد، اظهار داشت: به برخی مخترعان توصیه میشود که حق اختراع خود را فروخته و در مقابل برخی هم توانایی مدیریت کار خود را دارند که به آنها توصیه می شود در تجاریسازی اختراع سهامدار شوند.
رئیس بنیاد نخبگان استان افزود: اگر مخترعی با وجود تمام این امکانات و تسهیلات نتواند برای تجاری سازی اختراعش کاری انجام دهد، به آن معنی است که یا مخترع توانایی جذب مشتری را نداشته و یا اختراعش در حال حاضر قابلیت جذب در تجارت را ندارد.
بنیاد نخبگان ماموریت مستقیمی در قبال مخترعان ندارد
مرادی با تأکید بر اینکه بنیاد نخبگان ماموریت مستقیمی در قبال مخترعان ندارد، گفت: وظیفه بنیاد ملی نخبگان شناسایی افراد شاخص در حوزههای مختلف است.
وی اظهار داشت: مسئولیت اختراعات و مخترعان نیز به طور عام به عهده بنیاد نیست و این بنیاد فقط مسئولیت شناسایی و حمایت از مخترعین برگزیده و شاخص را بر عهده دارد.
نظر شما