به گزارش خبرنگار مهر، حمید رعنا قد صبح دوشنبه در جریان بازدید از روند اجرای این طرح با بیان اینکه این مرکز هم اکنون از 80 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است اظهارداشت: برای احداث این مرکز 150 میلیون تومان اعتبار اختصاص داده شده است.
وی ادامه داد: اين مركز در زميني به مساحت دو هكتار در بوکان باهدف حفاظت، احیا و تکثیر مصنوعی از این گونه نادر و در حال انقرض احداث می شود.
رعنا قد با اشاره به اینکه 80درصد از جمعیت کشوری میش مرغ در بوکان زندگی می کنند گفت: 50 قطعه آن در بوکان در مناطقی از جمله دشت "سوتاو"، "حمامیان" و"ینگجه" زندگی می کنند.
معاون محیط زیست آذربایجان غربی با اشاره به اینکه میش مرغ در فصل بهار تخمگذاری می کند اظهارداشت: مراحل تخمگذاری این پرنده در فصل زمستان نیز دیده شده است.
رعنا قد، تخریب پوشش گیاهی، خشکسالی و فرسایش خاک،شکار بی رویه، تخریب زیستگاه و تبدیل زمین های دیمی به آبی را از عوامل کاهش جمعیت میش مرغ ها در کشور است.
میش مرغ جزو پرندگان نادر و آسیب پذیر بوده که از نظر جهانی، جمعیت آن رو به کاهش است و در حال حاضر در لیست سرخ اتحادیه بینالملی حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی قرار گرفته، شهرستان بوکان آخرین پناهگاه این گونه با ارزش در کشور است.
نظر شما