به گزارش خبرنگار مهر، این توافقنامه در راستاي تحقق اهداف سند چشم انداز 20 ساله براي دستيابي به رتبه اول منطقه و همچنين نقشه جامع سلامت كشور مبني بر ارتقاي توانمنديهاي فناورانه وبه منظور تجاري سازي فناوري هاي بومي و حمايت از شركتهاي دانش بنيان درحوزه سلامت الكترونيك منعقد شد.
دکتر محمد حسن طریقت منفرد در مراسم امضای این تفاهمنامه اظهار داشت: یکی از اصلی ترین الزامات پیشرفت و توسعه در بخش سلامت، وجود اطلاعات کافی برای اجرا و برنامه ریزی کارها است.
وی افزود: به منظور جمع آوری اطلاعات، وجود زیرساختهای ارتباطی بسیار مهم است و مقدمات این امر در دولت نهم و دهم فراهم شده و در حال تکمیل است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه مردم سالانه 800 میلیون بار به پزشک مراجعه می کنند، گفت: بیشترین مراجعات و مهمترین بخشی که امکان جمع آوری اطلاعات وجود دارد حوزه درمان است.
طریقت منفرد همچنین یادآور شد: وجود امکانات و زیرساختهای الکترونیکی زمینه ای را به وجود می آورد تا اطلاعات کاملی در حوزه بهداشت و درمان مردم، جمع آوری کنیم.
فناوری ارتباطات ابزاری مهم برای ارتقای سلامت و رفاه اجتماعی
دکتر محمدحسن نامی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز ارتقای سلامت و بهداشت مردم را یکی از مهمترین اهداف این تفاهم نامه عنوان کرد و گفت: فعالیت هایی که در حوزه ارتباطات انجام می شود باید با توجه به توانمندی ها و پتانسیل جامعه پزشکی صورت گیرد و باید شرایطی فراهم شود تا فناوری های نوین در بخش سلامت به صورت عادلانه برای همه مردم و در دسترس عموم باشد.
وی افزود: در حال حاضر تلاش های زیادی برای ایجاد دولت الکترونیک در تمامی بخش ها به خصوص بخش سلامت که تأثیر زیادی بر جسم و روان مردم دارد انجام می شود و در این راستا نیز دفاتر زیادی در زمینه فناوری ارتباطات و اطلاعات، در روستاها افتتاح شده است.
نامی تصریح کرد: دولت الکترونیکی امروزه یک ابزار و وسیله مهم برای ارتقای سلامت و رفاه اجتماعی مردم به شمار می رود.
تفاهمنامه همكاري ارتقاي توانمندي هاي فناورانه و تجاري سازي فناوريهاي بومي و حمايت از شركتهاي دانش بنيان در حوزه سلامت الكترونيك بین وزارتخانه های بهداشت و ارتباطات و فناوری اطلاعات منعقد شد.
به روز رسانی و پشتیبانی از سامانه ها و نگهداری و بروز رسانی سخت افزارهای مورد نیاز، توسعه زیرساخت تبادل اطلاعات تصاویر پزشکی در کشور با پایلوت در شهرهای تهران و شيراز، حمايت از تشكيل و توسعه كمي و كيفي شركتهاي دانش بنيان حوزه سلامت الكترونيك، بستر سازي جهت اختصاص بخشي از بازارهاي داخلي به محصولات ساخت كشور و اخذ مجوز و راه اندازي و توسعه شهرك سلامت الكترونيكي توسط وزارتين از جمله اهداف این توافقنامه است.
نظر شما