به گزارش خبرنگار مهر، عباس فرمانی صبح پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اعلام اینکه طرح تابستاني پليس راه در آذربایجان غربی همزمان با سراسر كشور طی دو مرحله اجرایی می شود، افزود: اين طرح امسال در دو مرحله پيش و پس از ماه مبارك رمضان در جاده ها و محورهاي مواصلاتي استان اجرا و مرحله نخست اين طرح از ۱۸ خرداد ماه جاري آغاز شده و تا ۱۸ تيرماه ادامه دارد.
وی با اعلام اینکه طی مرحله دوم پس از ايام ماه مبارك رمضان، ماموران پليس راه و ديگر نهادهاي امدادي و اجرايي استان در حوزه راه و جاده هاي مواصلاتي، تا پايان شهريور ماه، طرح تابستاني را اجرا می کنند، اظهار داشت: در قالب طرح تابستاني، ۸۰ تيم محسوس و ۲۰ تيم نامحسوس، جاده هاي استان را در شمال و جنوب كنترل و تشديد كنترل ها و مقابله بيشتر با تخلفات حادثه ساز از جمله مهمترين برنامه های طرح تابستاني است.
رئیس پلیس راه فرماندهی نیروی انتظامی آذربایجان غربی با اشاره به اینکه صرف نظر از عامل انسانی تصادفات جاده ای، باید نسبت به اتمام هر چه سریعتر طرحهای راهسازی استان بویژه در برخی نقاط حادثه خیز اقدام شود، اعلام کرد: در این راستا اتمام هر چه سریعتر 30 کیلومتر طرح راهسازی در شریانهای حادثه ساز محورهای ارتباطی استان با توجه به بالا بودن آمار تلفات انسانی در آنها با تخصیص به موقع، کامل و اولویت بندی شده ضروری است.
فرمانی با بیان اینکه این 30 کیلومتر در محورهای رشکان- دیزج لو، میاندوآب شاهین دژ، سد حسنلو- سه راهی محمدیار، سه راهی محمدیار- مهاباد و شاهین دژ- حیدرآباد قرار دارد، ادامه داد: با اتمام عملیات بهسازی و ایمن سازی این 30 کیلومتر حادثه خیز بویژه در جنوب استان شاهد کاهش چشمگیر تلفات انسانی و تصادفات خواهیم بود.
وی خواستار ایمن سازی ترانش برداری ورودی مهاباد به عنوان یکی از معضلات شد و با اشاره به اینکه تسریع در ایمن سازی محور ارومیه - سلماس در نقطه شریف آباد ضروری است، اظهار داشت: رفع اختلاف ارتفاع ورودی روستای گوگ تپه مهاباد که روزانه شاهد وقوع چندین فقره تصادف و حتی از دست دادن تعدادی از هموطنان هستیم باید در اولویت کاری اداره راه وشهرسازی باشد.
وی با اعلام اینکه در 36 درصد تصادفات شاهد واژگونی خودرو در ساعات مختلف روز بودیم، گفت: 36 درصد واژگونیهای در محورهای ارتباطی روستایی ثبت شده و بر اساس ارزیابی های انجام شده 51 درصد تصادفات با عابرین پیاده بوده که کاهش تلفات نیازمند فرهنگ سازی و اجرای طرحهای آموزش همگانی بویژه در سطح روستاهای استان است.
رئیس پلیس راه فرماندهی نیروی انتظامی آذربایجان غربی سهم جاده ها در تصادفات و سوانح جاده ای را تنها 10 درصد دانست و گفت: 63 درصد تصادفات با خودروهای پژو، پراید و پیکان به وقوع پیوسته که امنیت بیرونی و داخلی خودروها نیز قابل دفاع و استاندارد نیستند.
فرمانی با اشاره به اینکه عدم توجه به جلو و عدم توانایی کنترل خودرو ناشی از تخطی سرعت مطمئنه در 54 درصد تصادفات عامل اصلی بود، یادآور شد: در 60 درصد تصادفات رانندگی هیچ عاملی به جر راننده توانایی جلوگیری از وقوع سوانح و حوادث را ندارد که در این راستا باید ضمن آماده کردن زیرساخت راهها، ایمن سازی خودروها نسبت به اجرای طرحهای آموزش همگانی اقدام شود.
نظر شما