به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مصطفی رستمی پیش از ظهر یکشنبه در مراسم گرامیداشت سالروز بسیج اساتید که با حضور اساتید بسیجی دانشگاهها و مراکز اموزش عالی شهر همدان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد، گفت: انتخابات یازدهمین دوره ریاست جمهوری از نگاه دشمنان خارج نشین بسیار با اهمیت بود و این اهمیت توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی به خوبی مدیریت شد.
وی گفت: این انتخابات از جهاتی که اولین انتخابات ریاست جمهوری پس از ماجرای فتنه 88 بود و در فضای تحریم شدید اقتصادی و سیاسی در کشور برگزار می شد، مهم بود.
حجت الاسلام رستمی تاکید کرد: عده ای سعی در کم رونق نشان دادن مشارکت مردم در انتخابات داشتند که به شکر خدا با تدابیر ویژه رهبری تمامی فتنه ها نقش برآب شد.
وی گفت: عده ای سعی داشتند که نشان دهند نظام و رهبری سناریوی خاصی در انتخابات را پی ریزی می کنند که تمام محورهای فرمایشات رهبری بار دیگر این سخنان را برملا نمود.
اسلامیسازی دانشگاهها از اهداف بسيج اساتيد است
رئیس بسیج اساتید استان همدان نیز در این نشست بیان داشت: بسيج اساتيد با توجه به رسالتی كه در راستای تحقق منويات مقام معظم رهبری دارد و در خصوص اسلامیسازی دانشگاهها، تحول در علوم انسانی و جنبش نرمافزاری همراه و همگام با ساير نهادهای ذيربط فعاليت خواهد كرد.
علی طاهری با اشاره به سالروز تشكيل بسيج اساتيد و شهادت دكتر چمران افزود: در استان همدان تعداد 14 كانون و دفتر بسيج اساتيد وجود دارد و بيش از 900 نفر از اساتيد عضو فعال بسيج اساتيد در سطح دانشگاههای استان در جلسات حلقههای همانديشی صالحين بين دانشگاهی نيز شركت میكنند.
10 حلقه علمی در سطح دانشگاههای استان راهاندازی می شود
وی افزود: در سال جاری طبق برنامههای ابلاغی بايد تعداد 10 حلقه علمی در سطح دانشگاههای استان راهاندازی شود و از حلقههای علمی در راستای ارتقای علمی دانشگاهها استفاده خواهد شد.
رئیس بسيج اساتيد استان همدان در ادامه با بيان اينكه تعداد اعضای حلقههای صالحين اساتيد از 10 تا 25 نفر متغير است، عنوان كرد: اساتيد عضو حلقههای صالحين يا استقبال از اين گردهمايی در راستای همافزايی، همدلی و همفكری بيشتر حركت میكنند.
وی در بخش ديگری با اشاره به ساختار حلقههای علمی يادآور شد: در اين حلقهها يك استاد در رشته تخصصی خود چندين دانشجوی فعال رشته را انتخاب و حلقه علمی را تشكيل میدهند و با طرح سئوال، به دانشجويان پاسخ میدهد.
طاهری ابراز كرد: چاپ مقالات علمی، انجام پروژههای علمی و تحقيقاتی و تعامل گسترده بين دانشجويان و اساتيد از برنامههای حلقههای علمی است.
وی ادامه داد: يكی ديگر از كاركردهای حلقههای علمی ايجاد مهارت در دانشجويان برای انجام پژوهشهای علمی و بهرهگيری از خرد جمعی است.
رئیس بسيج اساتيد استان همدان، در ادامه به بودجه تحقيقات علمی حلقههای علمی اشاره كرد و گفت: بودجه حلقههای علمی تدوين شده كه بر اساس فعاليت خاص حلقهها تفكيك شده و به هر حلقهای بر اساس كاری كه انجام میدهد هزينه پرداخت میكنند.
وی با بيان اينكه در حلقههای صالحين برنامههای محتوايی را ايجاد میكنيم، افزود: حلقههای صالحين با جهتدهی مناسب با سمت و سويی مشخص در كل كشور با ويژگیهای بومی با يك هدف مشترك حركت میكنند.
نظر شما