۲۸ تیر ۱۳۸۴، ۱۵:۴۳

پاسخ قائم مقام جامعه اسلامي دانشجويان به اظهارات اعلمي :

با طرح " بابك خرمدين" روحيه نژاد پرستي و دين ستيزي را دامن مي زنند

با طرح " بابك خرمدين" روحيه نژاد پرستي و دين ستيزي را دامن مي زنند

قائم مقام جامعه اسلامي دانشجويان در پاسخ به اظهارات اكبر اعلمي نماينده تبريز در مجلس در خصوص شخصيت بابك خرمدين گفت : تفكر و انديشه بابك ظرفيت ايجاد روحيه نژاد پرستي و دين ستيزي را براي دشمنان ايران اسلامي داراست .

در پي انتشار اظهارات نماينده مردم تبريز در مجلس پيرامون شخصيت بابك خرمدين ، مجتبي سلطاني در گفت و گو با خبرنگار سياسي "مهر" براي دومين بار به سخنان اعلمي پاسخ گفت .

وي در اين مصاحبه با نگاهي گذرا به چگونگي شكل گيري حكومت عباسي و مخالفت هاي صورت گرفته با اين حكومت اظهار داشت : پس از انقراض ساسانيان ، ايرانيان به دليل ماهيت طبقاتي حكومت و عدم توانايي دين زرتشت در پاسخ به نيازهاي جديد و فساد مغان از دين اسلام استقبال نمودند زيرا اسلام تمام امتيازات تفرقه انگيز و طبقه بندي هاي خانمان سوز را برانداخت و عموم مسلمانان را به مساوات و برادري دعوت كرد و ميان سيد قريشي و سياه حبشي تفاوتي قائل نشد .

رتبه نخست آزمون كارشناسي ارشد رشته تاريخ و تمدن اسلامي در ادامه اضافه كرد : ميان محققان غربي و شرقي اتفاق نظر وجود دارد كه اگر مسلمانان ايران را فتح نمي نمودند ، مسيحيت در ايران فراگير مي شد اما حكومت برخي خلفاي نخستين و بني اميه برپايه تحقير ملل غير عرب استوار شد ؛ از اين رو ايرانيان در هر نهضتي كه بر ضد خلافت به وجود مي آمد شركت مي كردند تا آنجا كه بيشتر سپاهيان مختار در خونخواهي امام حسين (ع) را ايرانيان تشكيل مي دادند .

قائم مقام جامعه اسلامي دانشجويان تاكيد كرد : سياست تحقير ايرانيان منجر به همراهي آنان با بني عباس در سقوط بني اميه شد .

مردم ايران "الرضا من آل محمد" را در اهل بيت واقعي پيامبر جستجو مي كردند اما عباسيان با دورويي و كمك اشخاصي چون ابومسلم ، ايرانيان را فريب دادند .

سلطاني خاطر نشان كرد : پس از پيروزي عباسيان ، شريك بن شيخ المهري در اعتراض به انتقال حكومت از آل علي به آل عباس در ماوراء النهر قيام مي نمايد و تعداد زيادي از ايرانيان نيز با وي همراه مي شوند اما اين قيام توسط ابومسلم سركوب و قتل عام مي گردد .

وي در قسمت ديگري از سخنان خود واكنش ايرانيان به سيادت اعراب را اينطور عنوان كرد : واكنش آنها به سه شكل متفاوت ظهور و بروز يافت : دسته اول جذب حكومت و فرهنگ عربي شده و به عنوان مزدوران و حاميان صرف در خدمت دستگاه خلافت بودند كه در نتيجه مورد اقبال و حمايت مردم واقع نشدند .

رتبه نخست آزمون كارشناسي ارشد رشته تاريخ و تمدن اسلامي دسته دوم ايرانيان را چنين ذكر مي كند : اين عده با اعراب به خاطر سلطه طلبي اش و ستم هايي كه بر مردم ولايات ايران مي نمودند مخالفت كرده اما تبليغات و مكتب خود را بر اساس دين اسلام استوار كرده بودند . اين دسته غالبا براي فرار از نسبت الحاد و كفر در پشت مذهب تشيع پنهان مي شدند اما پس از آنكه تعليمات آل علي (ع) را بر مبناي عدالت و مساوات و بربري و حقيقت خواهي ديدند غالبا جذب و علاقمند به آل علي (ع) شدند . اين دسته در طول تاريخ در حوزه هاي سياسي و ادبي مورد حمايت و علاقه مردم ايران بودند و توفيقات مهمي را همچون آل بويه و فردوسي در حفظ و گسترش فرهنگ ايرانيان داشتند . زيرا از يك طرف خواستار عدم سلطه اعراب و حفظ فرهنگ و هويت خود بودند و از طرف ديگر نمي خواستند به نظام پوسيده طبقاتي ساسانيان و دين به بن بست رسيده زرتشتي برگردند و اسلام را در صورت اجرا آرمان گمشده خود مي دانستند .

مجتبي سلطاني اين گونه دسته سوم ايرانيان را شرح مي دهد : اين گروه دشمني با جنس عرب و هرچه منسوب به آنان بود را در دستور كار خويش قرار دادند . اين گروه از شعوبيه حتي با دين اسلام كه منتسب به عرب مي دانستند مخالفت كرده و به صراحت دم از اباحه گري و كيش مغان و احياي حكومت كسرويان و نابودي اسلام مي زدند .آنان در واقع همان ايدئولوژي نژاد پرستانه بني اميه و برخي حكام بني عباس را داشتند . اين دسته اگر چه به دليل عملكرد بد حاكميت وقت موجي را ايجاد مي نمودند اما با گذر زمان حمايت مردمي خويش را از دست مي دادند زيرا مردم خواستار بازگشت به قبل از اسلام نبودند از اين رو مي بينيم قيامهاي اين دسته از جمله به آفريد ، سنباد ، اسحاق ترك ، خرمدينان ، المقنع ، استادسيس ، مازيار ، مردآويج و حتي شخصيتي مثل يعقوب صفاري كه قصد سرنگوني خلافت عباس را داشتند با شكست مواجه مي شود .

قائم مقام جامعه اسلامي دانشجويان تاكيد كرد : مازيار طبرستاني پس از شكست و دستگيري اعتراف مي كند كه من ، بابك ، و افشين پيمان بسته بوديم كه ملك و جهانداري را به خاندان كسرويان منتقل كنيم ( تاريخ طبرستان ابن اسفنديار )

سلطاني خطاب به اعلمي چنين مي گويد : با تمام احترامي كه براي جناب اعلمي به عنوان اصولگراترين نماينده اصلاح طلبان قائل هستم بايد بگويم راه اينكه بابك دستمايه تفكرات نژاد پرستانه قرار نگيرد اين نيست كه چنين شخصيتي را با توجه به برخي مصلحت سنجي ها ، مصادره به مطلوب و تطهير و تقديس نمائيم بلكه بايد چهره واقعي او را كه در اكثر آثاري كه مطالعه نموديد بيان شده به مردم دين مدار و وطن دوست آذربايجان معرفي نمائيم زيرا تفكر و انديشه بابك ظرفيت ايجاد روحيه نژادپرستي ، دين ستيزي و تجزيه طلبي را براي دشمنان ايران اسلامي داراست و سرمايه گذاري آنان بر روي بابك بي دليل نيست .

وي مي افزايد : جالب آنكه در سركوب جريان شعوبيه افراطي از جمله بابك ، سرداران و سربازان ايراني نقش بسيار مهمي را ايفا نموده اند .

رتبه اول كنكور كارشناسي ارشد رشته تاريخ و تمدن اسلامي در پايان سخنان خود با اشاره به موارد مطرح شده در اظهارات اعلمي مي گويد : اينكه آقاي اعلمي صحبتهاي بنده را منجر به بزرگداشت اباحي گري توسط حضار در قلعه بابك نتيجه گيري مي كنند بايد گفت كه حضار محترم نيز به اشتباه تصويري كه از بابك دارند تصوير يك قديس سلحشور ، اسلام خواه و ترك نژاد است نه يك شعوبي افراطي .

" آقاي اعلمي بهتر از هركس از پشت صحنه و اهداف كساني كه به ماجراي بابك دامن مي زنند آگاه است و مهمترين وظيفه طلاب ديني ، دانشجويان و نخبگان وطن دوست و اسلام خواه آذري ، آگاهي بخش جوانان پيرامون اين موضوع است .

کد خبر 208276

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha