به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدحسین حسینی در خطبه های این هفته نمازجمعه با اشاره به هفتم تیر سالروز شهادت مظلومانه آیت الله دکتر بهشتی و 72 تن از یاران حضرت امام خمینی(ره) با انفجار بمب توسط منافقین در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی در سال 1360 افزود: اینکه چرا منافقین از میان دیگر مراکز حساس کشور دفتر حزب جمهوری اسلامی را برای انفجار در نظر گرفتند در جواب باید گفت چون که جلسات حزب محل اجتماع افراد مهمی از زبدگان ملت بود.
وی ادامه داد: روزهای یکشنبه در دفتر حزب جلسه تشکیل می شد و عده ای از اعضای سه قوه در آن اجتماع می کردند، حدود 50 تا 60 نفر نماینده مجلس، جمعی از شورای عالی قضایی و عده ای از وزرا و معاونین آنان و درباره مسائل جاری کشور به بررسی و تصمیم گیری می پرداختند.
امام جمعه بخش جوادآباد تصریح کرد: منافقین به خیال خام خود چنین اندیشیده بودند که در صورت انفجار دفتر حزب جمهوری، نظام اکثریت سران خود را از دست خواهد داد و در نتیجه مجلس و دولت از رسمیت می افتد و قوه قضائیه مختل و حزب از هم متلاشی می گردد و در این میان امام(ره) تنها مانده و مجبور به تسلیم در برابر خواسته هایشان خواهد شد.
وی افزود: اما آنها در این محاسبه امام(ره) و مردم را در نظر نگرفته بودند؛ در حالی که حضور مردم در صحنه دشمن را شکست داد، بنابراین حادثه هفتم تیر از یک سو سند مظلومیت ملت ایران و جمهوری اسلامی بود چون تمام مدعیان مبارزه با تروریسم با تروریستهای جرار پدید آورنده حادثه هفتم تیر همانند دوست و خویشاوند رفتار می کنند و هم از آنها حمایت کردند.
حجت الاسلام حسینی ادامه داد: از سوی دیگر این حادثه نشانه اقتدار و استحکام این نظام بود چون که حذف شخصیتی مانند بهشتی که در مدیریت، در اجرا، در اقدام، در فکر، در مبانی فقهی و فلسفی و در تجربه و جهان دیدگی و روشنفکری و وسعت نظر در آن پایه و رتبه بود، باید نظام را فلج می کرد اما نه تنها با رفتن شهید بهشتی نظام فلج و زمینگیر نشد بلکه هر کدام از این شهادتها مثل خون تازه ای در رگ کالبد زنده و پرطراوت این نظام تزریق شد و سرحال تر و بانشاط تر و پرانگیزه تر کرد که این استحکام نظام تا الان هم همین طور است.
باید پیوندی محکم بین مسجد و خانواده ایجاد بشود
وی سپس با اشاره به هشتم تیر ماه آغاز تکریم و غبارروبی مساجد نیز گفت: مسجد از دیدگاه اسلام کانون ایمان و تقوا و محیط پاکی و قداست و مرکز تبلور عبودیت و نیایش در برابر پروردگار جهان است.
امام جمعه بخش جوادآباد اضافه کرد: مسجد مرکز اشاعه فرهنگ اسلامی، مهمانخانه خدا در زمین است و جایگاه نزول برکات و خیرات آسمانی و خانه راز و نیاز، عشق و محبت، صفا و صمیمیت، ایثار و رحمت، تجلی بهشت خدا در زمین و محل آرامش موحدان است.
وی با ذکر احادیث و روایاتی در باب اهمیت و جایگاه خاص مسجد در اسلام تأکید کرد: مساجد باید در زمینه های فرهنگی و تربیتی و سیاسی و تزکیه نفس و .... پیشتاز باشد و تلاش کنند و از بازار آخرت خوب استفاده بشود؛ مساجد باید زیباترین و دلنشین ترین فضاهای شهری باشد و باید پیوندی محکم بین مسجد و خانواده ایجاد بشود.
مهمترین موتور محرکه اقتصاد، بخش صنعت و معدن است
حجت الاسلام حسینی سپس به روز دهم تیر ماه روز صنعت و معدن نیز اشاره کرد و افزود: مهمترین موتور محرکه اقتصاد ، بخش صنعت و معدن است؛ مدیریت و برنامه ریزی دانشمندانه در این بخش در محقق شدن حماسه اقتصادی مؤثر می باشد .
وی به یک روایت راجع به صنعتگران از امام صادق(ع) اشاره کرد که می فرماید "هر صنعتگر از سه خصلت گریز ندارد تا با آنها کسبش را رونق بخشد: در کارش زبردست باشد، امانت دار باشد و نظر کارفرمای خود را تأمین و به خود جلب کند".
امام جمعه جوادآباد سپس 11 تیر شهادت آیت الله صدوقی چهارمین شهید محراب به دست گروهک تروریستی منافقین در سال 1361 را گرامی داشت و افزود: ایشان از اول جوانی همیشه در خدمت خلق بود و با خون خود ادعاها و حرف ها و اقدامهای خود را امضا کرده و حقانیت انقلاب و خباثت و دنائت دشمن مستکبر را به اثبات رساند.
وی به 12 تیر ماه روز بزرگداشت علامه امینی(ره) نیز اشاره کرد و بیان داشت: علامه امینی پاسدار حریم ولایت بود و بزرگترین و ارزشمندترین اثر وی "الغدیر" نام دارد؛ ایشان برای تحقق و نشر و تبلیغ ولایت حضرت علی(ع) و اثبات حقانیت تشیع و ایجاد وحدت و یکپارچگی بین فرق اسلامی به کشور های هند، سوریه و عراق مهاجرت کرد.
اصلی ترین برنده انتخابات 24 خرداد مردم ایران بودند
حجت الاسلام حسینی در بخش پایانی خطبه های این هفته نمازجمعه، برندگان و بازندگان انتخابات 24 خرداد 92 را معرفی کرد و گفت: اصلی ترین برنده انتخابات 24 خرداد مردم ایران بودند که با حضور بیش از 72 درصدی خود بار دیگر بصیرت سیاسی خویش را به نمایش کشیده و طی یک روز، برنامه های طولانی مدت کاخ سفید جهت کاهش مشروعیت سیاسی از طریق ناکارآمدی اقتصادی را به بن بست کشاندند.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمودند "معنای حضور حداکثری مردم یعنی اینکه انقلاب و نظام اسلامی را قبول دارند و به سرنوشت کشور علاقه مندند و به نظام اعتماد دارند که نظام جمهوری اسلامی منافع کشور را و عزت ملی را می تواند حفظ کند و از آن دفاع کند و در مقابل طمع ورزان بین المللی بایستند".
امام جمعه جوادآباد تأکید کرد: حضور حداکثری مردم یعنی اینکه مردم به رهبری حضرت امام(ره) و حضرت آیت الله خامنه ای پایبند هستند و از جایگاه ولایت فقیه در نظام اسلامی دفاع می کنند و به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ملتزم هستند.
دومین برنده انتخابات نظام پویا و مانای جمهوری اسلامی ایران بود
وی دومین برنده انتخابات را نظام پویا و مانا و دارای قدرت ماورایی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: این نظام نشان داد قادر است دموکراتیک ترین انتخابات را که همان خواسته مردم است را اجرا کند و از طرفی ایجاد امنیت در طول انتخابات که هیچ حادثه ای که نشان دهنده ناامنی در کشور باشد اتفاق نیفتاد و گزارش نشد.
حجت الاسلام حسینی سومین و بزرگترین برنده انتخابات را رهبری نظام اسلامی مقام معظم رهبری عنوان کرد و افزود: ایشان سال جاری را به حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نامگذاری کردند و در واقع نقشه راه کشور را ترسیم کردند و با مهارت به مرحله اجرا در آوردند یعنی تحریم های غرب از طریق خلق حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی ناکارآمد است.
بازندگان انتخابات 24 خرداد
وی مهمترین بازندگان انتخابات اخیر را غرب و ایالات متحده دانست و اظهار داشت: آنها فکر می کردند با فشار اقتصادی مردم را از نظام جدا کرده اند اما ملت ایران ثابت کردند که دو مقوله دین و دنیا، انقلاب اسلامی و معیشت متفاوت است.
امام جمعه جوادآباد بازنده دیگر این انتخابات را همه معاندان و مخالفان نظام دانست که این انتخابات را تحریم می کردند و افزود: سومین بازنده انتخابات، تفکرات و تلاشهای طرح موضوع تقلب و فتنه 88 بود که بازهم می خواستند در این انتخابات نیز همین فرض را اجرا کنند.
وی چهارمین بازنده را کسانی دانست که در صدد ناامن کردن و به هم زدن آرامش سیاسی و اجتماعی کشور بودند و اضافه کرد: اما عده ای برنده و بازنده را فقط در داخل کشور می دانند در حالی که برنده ملت ایران و بازنده غرب و صهیونیست و آمریکا و تفکر غربی و صهیونیستی است.
امام جمعه بخش جوادآباد در پایان خطبه ها با تشکر ویژه از شوراهای منتخب بخش جوادآباد گفت: آنها هم بلافاصله پس از اعلام نتایج آراء به دیدار همدیگر رفتند و شعار وحدت و صمیمیت سردادند و هم اینکه اخیراً جلسه ای را برای تقدیر و تشکر از مردم و دعوت از مردم برای همکاری تشکیل دادند که هر دو مورد ارزنده و قابل تقدیر است.
نظر شما