۸ مرداد ۱۳۸۴، ۹:۱۹

محققان مي گويند:

نخوردن صبحانه، كم خوابي و مصرف دخانيات باعث تخريب مغز مي شود

پژوهشگران معتقدند كه عواملي نظير نداشتن تحرك فكري، نخوردن صبحانه، پرخوري، كم خوابي و مصرف انواع مواد دخاني به تدريج منجر به تخريب مغز مي شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، افرادي كه به مصرف وعده صبحانه اهميت نداده و اغلب اوقات صبحانه نمي خورند باعث مي شود كه سطح قند خون آنها به ميزان زيادي كاهش يابد واين عادت بد با گذشت زمان منجر به نرسيدن مقدار كافي مواد غذايي به مغز و در نتيجه تحليل و تخريب بافت مغزي خواهد شد.

بر اساس اين گزارش، پرخوري نيز باعث سفت شدن شريان هاي مغزي و در نتيجه منجر به كاهش قدرت مغز مي شود ، همچنين مصرف زياد قند باعث ايجاد اختلال در جذب پروتئين ها و ساير مواد غذايي شده و فرد را دچار سوء تغذيه مي كند كه اين امر موجب اختلال در تكامل مغز مي شود.

بر پايه اين گزارش، از آنجا كه خواب به مغز انسان اجازه استراحت مي دهد بنابراين محروميت افراد از خواب به مدت طولاني باعث تسريع مرگ سلول هاي مغزي مي شود همچنين استفاده از مواد دخاني موجب چروكيدگي متعدد مغز و در نتيجه ابتلا به بيماري آلزايمر خواهد شد.

محققان دريافته اند كه خوابيدن با سر پوشيده باعث افزايش غلظت دي اكسيد كربن و كاهش غلظت اكسيژن شده كه مي تواند منجر به اثرات مخرب در مغز شود.

همچنين فقدان تحرك فكري موجب چروكيدگي مغز مي شود چون فكر كردن و كار كشيدن از مغز، بهترين راه تقويت قدرت فكري است، اما در عين حال فعاليت فكري و يا مطالعه زياد به هنگام بيماري خطر ناك است چون اين امر منجر به كاهش كارايي مغز و آسيب رساندن به آن مي شود.

بر اساس اين گزارش، پژوهشگران معتقدند كه عاميانه صحبت كردن نيز براي ذهن ضرر دارد چون هنگام صحبت كردن به شيوه عاميانه لغات و كلمات كمتري مورد استفاده قرار مي گيرد بنابراين باعث كند و محدود شدن ذهن مي شود اما كساني  كه فكورانه صحبت مي كنند ذهن خود را از اين طريق تقويت مي كنند.

کد خبر 208595

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha