به گزارش خبرنگار مهر، خسرو بیات ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به فرموده های مقام معظم رهبری و تحقق بخشیدن به اندیشه های امام خمینی (ره) تدوین منشور قرآن کریم در راستای گسترش فعالیت های قرآنی از سال 78 آغاز شد و در سال 88 پس از اتمام آن، برای اجرایی شدن به استان ها ابلاغ شد.
بیات با بیان اینکه سه سند در این منشور در نظر گرفته شده است، افزود: تأمین، تعمیق ایمان و شناخت قرآن، ارتقاء ارتباط و انس با قرآن و تعمیق آموزه های قرانی و تحقق آن در جامعه، سه سند این منشور هستند.
بیات فرهنگ سازی قرآنی در جامعه، آموزش عمومی قرآن، آموزش تخصصی قرآن و پژوهشهای قرآنی و تبلیغ و ترویج قرآن از طریق رسانه را از رویکردهای مهم منشور قرآن عنوان کرد.
227 هزار حافظ قرآن باید در استان همدان تربیت شود
مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از صحبت های خود با تأکید بر طرح تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم در کشور گفت: 13 درصد از این تعداد، سهم استان همدان است که باید در پایان این طرح 227 هزار حافظ قرآن در استان همدان تربیت شده باشد.
بیات از تخصیص اعتبار 214 میلیارد تومانی به این حوزه خبر داد و افزود: از این میزان اعتبار، 90 درصد آن محقق شده و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز به نوبه خود بودجه قابل توجهی را به این موضوع اختصاص داده است.
وی گفت: در سال 91، 305 میلیون تومان و در سه ماهه نخست سال امسال، 28 میلیون تومان در بخش های مختلف توسعه و ترویج فعالیت های قرآنی هزینه شده است.
سه نمایشگاه قرآنی در استان همدان برگزار می شود
وی درباره برنامه های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلای استان همدان در ماه مبارک رمضان نیز گفت: برگزاری سه نمایشگاه قرآنی در سه شهرستان، برگزاری کرسی تلاوتهای قرآن، برگزاری کلاس های روخوانی، ترجمه و مفاهیم قرآن، برگزاری جشن ولادت امام حسن(ع) و تجلیل از 150 نفر از قرآنآموز برتر از جمله برنامههای این اداره کل در ماه رمضان است.
بیات پیش بینی کرد: هفت هزار نفر در این برنامه ها شرکت داشته باشند.
نظر شما