به گزارش خبرنگار مهر، آیین اختتامیه این جشنواره شامگاه شنبه با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نماینده بویراحمد و دنا در مجلس امام جمعه موقت، فرماندار بویراحمد، معاون سیاسی و امنیتی استاندار، اعضای منتخب شورای شهر و جمعی از مسئولین، هنرمندان و هنردوستان برگزار شد.
رئیس حوزه هنری استان و دبیرجشنواره در این مراسم گفت: این جشنواره با حضور هنرمندانی از استانهای فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، خوزستان، هرمزگان و بوشهر برگزار شد.
رضا پارسیان نژاد افزود: بیش از یک هزاراثر در بخش های شعر کلاسیک، شعر سپید، داستان و فیلمنامه از هنرمندان این استانها به این جشنواره ارسال شد.
پارسیان نژاد اظهار داشت: این تعداد شامل 450 شعر کلاسیک، 370شعر سپید، 160 داستان و 70 فیلمنامه بوده است.
وی افزود: کار داوری این آثار را کمال شفیعی، قادرطراوت پور و سید محمد امین جعفری در بخش شعر، مهران مظفری، رضا گشتاسب و شجاعی در بخش داستان و خسرو حیدری در بخش فیلمنانه بر عهده داشتند.
پارسیان نژاد هدف از برگزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ انتظار در جامعه عنوان کرد و گفت: ترغیب هنرمندان به خلق آثار در زمینه انتظار فرج از دیگر اهداف این جشنواره بود.
رئیس حوزه هنری استان همچنین با اشاره به درخشش هنرمندان این استان در جشنواره های مختلف ملی و منطقه ای گفت: با این حال حمایت های کنونی جوابگوی انتظارات بالای هنرمندان استان نیست.
وی خواستار حمایت های هرچه بیشتر مسئولین از هنرمندان در راستای تولید آثار هنری فاخر شد.
لزوم استفاده از ابزار هنر برای ترویج فرهنگ انتظار
نماینده بویراحمد و دنا در مجلس هم در این مراسم هنر را زاییده باور دانست و گفت: مقوله انتظار یک فرهنگ است که می توان با ابزار هنر به خوبی آن را تبیین کرد و در جامعه تعمیق داد.
غلام محمد زارعی افزود: باید هرچه بیشتر از ماندگاری و تاثیرگذاری هنر در راستای ترویج فرهنگ و معارف دینی و شیعی به خوبی استفاده شود.
وی اظهار داشت: به برکت انقلاب اسلامی، امام و شهدا روز به روز شاهد بالندگی و گسترش فلسفه اصیل اسلامی و شیعی انتظار در سطح همه جوامع هستیم.
زارعی تصریح کرد: امروز گفتمان انتظار، گفتمان همه کسانی است که به دنبال عدالت در جهان هستند.
وی انتظار را مبارزه با ظلم، خشونت و استبداد دانست و گفت: انتظار امید به آینده است و پویایی و بالندگی به دنبال دارد.
زارعی عنوان کرد: انتظار واقعی تنها نشستن و خود را منتظر خواندن نیست بلکه دعا برای فرج آن حضرت و انجام عمل صالح است.
وی بیان داشت: نباید در این زمینه مایوس شد بلکه امروز همه رسالت داریم تا با آگاهی بخشی به جوامع فلسفه انتظار را به مخاطبان انتقال دهیم و زمینه ظهور را ایجاد کنیم.
در پایان این مراسم آرای هیئت داوران این جشنواره قرائت شد که طی آن در بخش شعر سپید، محمد مهدی نظارتی به مقام نخست دست یافت و مریم ترنج و اعظم پشت مشهدی به ترتیب دوم و سوم شدند.
در بخش شعر کلاسیک نیز علی فردوسی اول شد و مهدی جهاندار و محمد حسین میرزایی دوم و سوم شدند.
در بخش داستان هم افرا عسکریان عنوان نخست را کسب کرد و حمید نوروزیان و علی فاطمی دوم و سوم شدند.
در بخش فیلمنامه جشنواره انتظار هم رضا دانش پژوه از سوی داوران این بخش مورد تقدیر قرار گرفت.
نظر شما