علی مسیبی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: تمام هزینه ها اعم از خرید لوازم، تعمیرات و سوخت اتوبوس ها بر عهده شخص راننده است و سازمان اتوبوسرانی ملایر ماهانه مبلغ بسیار کمی بابت اتوبوس و اجاره خطوط از رانندگان دریافت میکند.
وی با بیان اینکه تعداد خطوط اتوبوس شهر ملایر 14 خط فعال است، افزود: میانگین فاصله خطوط در شهر حدود سه کیلومتر و میانگین کرایه جابجایی به ازای هر نفر مسافر هزار ریال است.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی ملایر همچنین گفت: تعداد مسافر جابجا شده در روز توسط هر دستگاه اتوبوس 400 نفر است که با توجه به تعداد اتوبوس های موجود روزانه 20 هزار نفر مسافر را در شهر جابجا می شود.
میانگین عمر ناوگان اتوبوسرانی ملایر در حال حاضر هفت سال است
مسیبی اظهار داشت: عمده ناوگان سازمان اتوبوسرانی با توجه به اجاره ای بودن و واگذاری به بخش خصوصی عمر نسبتا بالایی دارد و میانگین عمر ناوگان اتوبوسرانی ملایر در حال حاضر هفت سال است.
وی افزود: کل اتوبوس های ناوگان اتوبوسرانی ملایر 50 دستگاه است که حدود 90 درصد از این تعداد به بخش خصوصی واگذار شده و 10 درصد از این تعداد در اختیار سازمان اتوبوسرانی با رانندگان پرسنلی است.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی ملایر اضافه کرد: بخش خصوصی بر اساس بخشنامه هیئت وزیران و اصل 44 قانون اساسی با سازمان اتوبوسرانی فعالیت می کنند.
وی در پایان سخنانش عنوان داشت: 20 درصد از ناوگان با بخش خصوصی اصل 44 با واگذاری مالکیت صورت گرفته و 70 درصد ناوگان اتوبوسرانی ملایر نیز با بخش خصوصی به صورت اجاره ای است.
نظر شما