۱۰ تیر ۱۳۹۲، ۱۸:۴۱

افشار:

غنا بخشیدن به محتوای عاطفی خانواده واکسن پیشگیری از اعتیاد است

غنا بخشیدن به محتوای عاطفی خانواده واکسن پیشگیری از اعتیاد است

قزوین- خبرگزاری مهر: مدیرکل بهزیستی استان قزوین گفت: غنا بخشیدن به محتوای عاطفی خانواده ها و تقویت معنویت در بنیان خانواده مهمترین عامل پیشگیری از اعتیاد است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن افشار عصر دوشنبه در همایش" اعتیاد، شمارش معکوس ثانیه های زندگی" که در تالار شهر الوند برگزار شد اظهارداشت: بزرگترین معضل امروز کشور مسئله مواد مخدر است که در کنار آسیب های فراوان اجتماعی و فرهنگی هزینه های زیادی را به جامعه تحمیل می کند.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین تصریح کرد: سالانه میلیاردها تومان برای انسداد مرزها و تامین تجهیزات مبارزه با مواد مخدر در کشور هزینه می شود در حالی که پیشگیری هم فراگیر تر و هم کم هزینه و تاثیرگذارتر است.

وی افزود: در موضوع پیشگیری باید آموزشهای لازم به جامعه داده شود و با استفاده از مشارکت عمومی ضمن افزایش اطلاعات و دانش مردم و خانواده ها از همکاری و مشارکت همه گروهها و نهادها هم برای مبارزه و پیشگیری استفاده کرد.

افشار یادآورشد: در مرحله اول پیشگیری همه افراد سالم مورد توجه هستند و در مراحل بعدی به صورت موردی می توان فعالیت کرد و افراد گرفتار به دام اعتیاد را نجات داد.

تقویت معنویت و اخلاق در خانواده ها راهکار پیشگیری از اعتیاد

این مسئول تصریح کرد: از آنجا که اعتیاد معضل شماره یک جامعه محسوب می شود باید آموزش های پیشگیری و راههای مقابله با این پدیده در خانواده ها جدی گرفته شود و بدانیم که هیچ کس در برابر اعتیاد ایمن نیست و سایه شوم آن پشت در همه خانه ها منزل کرده و در صورت غفلت افراد خانواده وارد آن می شود.

  

وی گفت: اعتیاد ایمنی ندارد مگر آن که فرد توانمند و واکسینه شده باشد که خط مقدم این سنگر مبارزه خانواده ها هستند که با تقویت عاطفه و روابط سازنده در بنیان خانواده می توان به کاهش آسیبها کمک کرد.

مدیرکل بهزیستی استان قزوین یادآورشد: باید تعارفات را کنار گذاشت و رسانه ملی با بیان واقعیتهای موجود جامعه در خصوص اعتیاد با حفظ حرمت های اجتماعی به مردم هشدار دهد تا همه این معضل را جدی بگیرند و در برابرش واکسینه شوند در غیر این صورت همه در تیررس اعتیادیم و دغدغه آسیب داریم.

این مسئول تصریح کرد: باید محتوای معنوی و اخلاقی خانواده ها ارتقاء یابد زیرا اعتیاد در خانواده های مذهبی و دین دار بندرت مشاهده می شود و اگر استحکام خانواده حفظ نشود فرزندان بشدت آسیب پذیر خواهند بود.

وی گفت: باید محتوای علم و دانش خانواده ها هم تقویت شود تا به اهداف یپشگیرانه دست یابیم.

افشار توجه به مهارت افزایی خانواده ها، حل مشکلات اقتصادی، کنترل خشم، توان مندی حل بحران و تنش را از مهمترین راهکارهای مقابله با اعتیاد دانست.

کد خبر 2088045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha