به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر عصارنیا ظهر دوشنبه در مراسم افتتاحیه طرح "محلهما، محله زندگی" در فرهنگسرای کودک و آینده مشهد اظهارکرد: نبود هماهنگی میان دستگاههای مرتبط با آسیبهای اجتماعی سبب ورود شهرداری به این مساله و سپردن تمامی امور به شهرداریهای مناطق شد.
وی تاکید کرد: درست است که طرح محله ما، محله زندگی به وسعت مناطق شهری برنامهریزی شده است، ولی نباید از این امر غافل شد که شورای اجتماعی محلات بهترین جایگاه را برای کمک به اجرای این طرح در سطح محلات دارد.
عصارنیا افزود: مسئولان مناطق با ارائه بستههای پیشنهادی خود به شورای اجتماعی محلات میتوانند به بهتر و واقعیتر اجرا شدن طرح امیدوار باشند.
وی افزود: گاهی منابع محدود است و متاسفانه هماهنگی که باید در میان دستگاههای مختلف به چشم نمیخورد، بنابراین بهترین کار این است که همه اجزای برنامههای اجرایی و اقدامات لازم را به عهده شهرداریهای مناطق سپرده و از طریق مدیریت امور اجتماعی بر صحت طی شدن فرآیند نظارت کنیم.
وی بیان کرد: اجرای گام اول طرح محلهما، محله زندگی که به تشخیص و تعریف مسائل و موضوعات ارتباط دارد قابل قبول است و در گام بعدی که هنگام جمعبندی برنامهها با طیف وسیع پیشنهادات روبرو میشویم، باید بحث آموزش را پر رنگتر دنبال کرد تا تمامی قدمها در انتخاب مسئله و اقدام برای حل آن، برای به بار نشستن طرح در جامعه شهری مثمر ثمر واقع شود.
وی بیان کرد: گسترش فعالیتها و ارائه خدمات اجتماعی مناسب به شهروندان از اهداف مهم و سازنده مدیریت شهری در مشهد است.
عصارنیا گفت: موضوع ارائه خدمات اجتماعی در کلان شهرهایی چون مشهد همواره در دستور کار برنامهریزان و کارشناسان قرار گرفته است.
وی افزود: بنابر نیاز سنجیهای انجام شده در این حوزه، با بهرهگیری از برخی اسناد، دستورالعمل اجرایی مجموعه اقدامات در حوزه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، ارتقای سلامت همگانی و کارآفرینی و توانمندسازی اقشار در معرض آسیب، با عنوان طرح محله ما، محله زندگی تدوین شده و امیدواریم در سال جاری در شهرداریهای مناطق 13 گانه و محلات مشهد اجرایی شود.
نظر شما