کرامت مهربان در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: با وجود اینکه نحوه اعمال شرایط عمومی پیمان و نحوه حمایت از پیمانکاران در قوانین این حوزه مشخص شده است، اما مسئولان استان بر خلاف سایر استانها توجهی به اجرای آن ندارند.
وی با بیان اینکه از سال گذشته پیمانکاران مطالبات خود را طی نامه نگاری هایی به مسئولان ذیربط اعلام کرده اند، اضافه کرد: با این وجود تاکنون نتیجه ای از این نامه نگاری ها حاصل نشده است.
وی معتقد است بر خلاف عقیده ترجیح پیمانکار بومی نه تنها امتیازی به این گروه از پیمانکاران داده نمی شود بلکه امتیازات مصوب نیز مورد بی توجهی قرار می گیرد.
مهربان تصریح کرد: انتظار جامعه پیمانکاران این است که بعد از بهره برداری از پروژه ها، این گروه به حال خود رها نشود و مطالباتشان مورد رسیدگی قرار گیرد.
وی از جمله مهمترین مشکلات پیمانکاران را موضوع عدم تخصیص اعتبارات برشمرد و تاکید کرد: حتی اگر به دلیل محدودیت اعتباری، کارفرما نمی تواند بدهی خود با پیمانکار را تصفیه کند باید زمینه حمایت مالی از وی را فراهم کند.
عضو هیئت مدیره انجمن شرکتهای ساختمانی و تاسیساتی استان ادامه داد: از جمله این موارد ایجاد زمینه تضمین برای ضمانتهایی مالی پیمانکار است.
ضرورت تشکیل گروه مشاوران فنی
مهربان تاکید کرد: نه تنها تضمینی ارائه نمی شود بلکه ذیحسابها حمایت خود را دریغ می کنند.
وی با بیان اینکه انجمن صنفی شرکتهای ساختمانی باید برای بهبود امور صنفی خود در تصمیم گیری ها دخیل باشد، ادامه داد: با این وجود این مهم رعایت نمی شود و این انجمن عملا در تصمیم سازی ها جایگاه ندارد.
وی خواستار تشکیل گروه مشاوران فنی در استان شد و افزود: این گروه می تواند با ارائه نظرات تخصصی از نمایندگان تمامی دستگاههای مرتبط مشکلات ساختمان سازی در استان را حل و فصل کند.
نظر شما