به گزارش خبرنگار مهر، علی یوسف زاده صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: این اقدامات شامل تسطیح اراضی بایر، آهک پاشی در محلات رسالت شمالی، بهمن و طبرسی به مساحت 30هزار متر مربع، حذف مانداب ها و برپایی چادرهای اطلاع رسانی است که اجرای عملیات آهک پاشی از روزهای گذشته آغاز شده است.
وی در خصوص چادرهای اطلاع رسانی تصریح کرد: بروشورهای اطلاع رسانی شامل چگونگی پیشگیری و مقابله با سالک، راه های انتقال این بیماری و همچنین مکان مراکز درمانی در محل این چادرها توزیع می شود.
یوسف زاده اعتبار این عملیات را 400 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: در روزهای آینده این اقدامات به صورت کامل اجرا خواهد شد.
كنترل بيماري سالك نيازمند مشاركت مردم
وي با اشاره به اينكه كنترل و پيشگيري بيماري سالك نيازمند مشاركت همه مردم و بخشهاي توسعه در امر بهسازي محيط است، گفت: نصب توري فلزي در جلوي درب و پنجرهها و جلوگيري از انباشته شدن هر گونه پسمانده غذايي در داخل و بيرون منزل از جمله اقداماتي است كه خود شهروندان مي توانند انجام دهند.
وی با یادآوری اینکه آمار بیماران سالک سال 89 در سطح منطقه، 10 مورد بوده تصریح کرد: این آمار در حال حاضر به صفر رسیده است که این کاهش نشان از اقدامات موثر منطقه در مقابله با بیماری سالک دارد.
جمعآوری خاک و نخاله از معابر
يوسف زاده بیان کرد: با توجه به نزدیک شدن فصل گرما و شیوع بیماری سالک در شهر مشهد به ویژه مناطق حاشیهای شهر، شهرداری منطقه سه در ماه گذشته بیش از سه هزار و 900 تن خاک و نخاله را از معابر این منطقه جمعآوری کرده است.
وی با اشاره به اینکه شهروندان منطقه در معرض خطر بیماری سالک قرار دارند، افزود: منطقه سه با همکاری مراکز بهداشت، بهرهگیری از امکانات لازم و آموزش شهروندان توانسته تاکنون با این بیماری مقابله کند.
اجرای عملیات لکه گیری آسفالت معابر سطح منطقه سه
شهردار منطقه سه مشهد از آغاز عملیات لکه گیری آسفالت معابر سطح منطقه از ابتدای تیر ماه سال جاری خبر داد.
یوسف زاده گفت: اجرای این پروژه در مدت 5 ماه به اتمام خواهد رسید که طی آن 18 هزار متر مربع از معابر سطح منطقه ترمیم و لکه گیری خواهد شد.
یوسف زاده در خصوص اعتبار در نظر گرفته شده برای این پروژه تصریح کرد: عملیات لکه گیری آسفالت معابر سطح منطقه سه با اعتباری بالغ بر 3میلیارد ریال اجرا می شود.
گفتني است، سالک یا لیشمانیوز یک عفونت انگلی پوست است که توسط پشه خاکی منتقل می شود و ایجاد ضایعه پوستی می کند و این بیماری در مناطق مختلف کشور وجود دارد و از سال 68 تاکنون تعداد مبتلایان به آن سیر صعودی داشته و افزایش چشمگیری را نشان داده است.
همچنين آلوده ترین استان ها بر اساس آمار، استان های اصفهان و هرمزگان بوده اند و نوع سالک شهری عمدتا در تهران، مشهد، شیراز، نیشابور و کرمان و نوع سالک روستایی در نقاطی از استان اصفهان، جنوب استان فارس، خراسان، مازندران، خوزستان، ایلام، بوشهر و هرمزگان وجود دارد.
نظر شما