به گزارش خبرگزاری مهر، تئودور دی موستاکاس استاد دانشگاه بوستن مدعی شده است که وی پوشش گالیوم نیتراید باریکی که اپل روی تراشه های نیمه رسانای خود در آی فن، آی پد و مک بوک ایر استفاده می کند را در سال 1995 طراحی کرده است.
وی اکنون به دنبال جبران صدمات اقتصادی از این شرکت فناوری است.
در این دادخواست که توسط استاد محاسبات الکترونیکی و مهندسی در دانشگاه بوستن ارائه شده آمده است که چندین محصول مدعی علیه (شرکت اپل) از جمله آی فن 5، آی پد و مک بوک ایر دربرگیرنده پوشش های باریک نیمه رسانای گالیوم نیتراید است که براساس ثبت اختراع 738 توسط شاکی طراحی شده است.
این دادخواست از مدعی علیه خواست شرح تمام منافع، مزایا و سودهای بدست آمده براساس نقض حق اختراع ثبت شده به شماره 738 را به دانشگاه ارائه کند.
تئودور دی موستاکاس و دانشگاه بوستن همچنین خواستار دریافت سایر صدمات جانبی و صدمات کلی هستند که این امر صرفا به هزینه های وکلا محدود نمی شود.
علاوه بر این دانشگاه از دادگاه خواسته است که اپل از فروش این محصولات اپل جلوگیری کند. چرا که توزیع، استفاده و فروش این محصولات نقض حق اختراع محسوب می شود.
این استاد دانشگاه مدعی شده است که پوششهای نازک نیمه رسانا گالیوم نیتراید را در سال 1995 اختراع کرده و آن را در نوامبر 1997 به شماره 738 ثبت کرده است.
این شماره اختراع پوشش های نازک گالیوم نیتراید تک کریستالی و شیوه بکارگیری آنها را توصیف کرده است. این توصیفات دربرگیرنده استفاده از پوششهای مذکور به عنوان مواد نیمه رسانا در دستگاه ها و گجتها است.
ماه گذشته یک دادگاه در آمریکا اپل را از فروش محصولات آی فن 4، آی پد، آی پد2 3G به علت نقض حق اختراع شرکت کره ای سامسونگ در آمریکا منع کرد.
پس از این حکم، به اپل مهلت 60 روزه داده شد تا مانع فروش این محصولات که فناوری 3G سامسونگ را کپی کرده شود.
همچنین در سال 2011، یک گروه 27 هزار نفری از کره جنوبی از شرکت فناوری اپل را برای نقص حریم خصوصی و به دست آوردن اطلاعات محل استقرار کاربران آی فن به دادگاه شکایت کردند. وکیل این گروه اعلام کرد که هدف اصلی این افراد حمایت از حقوق حریم خصوصی است.
دولت کره جنوبی نیز پیش تر این شرکت را به پرداخت 2600 دلار برای نقص حریم خصوصی جریمه کرد.
نظر شما