۱۶ تیر ۱۳۹۲، ۱۶:۰۴

گزارش تصويري - تشريحي مهر/

52 فعال بخش هاي صنعت، معدن، اصناف و بازاریان کردستان تجلیل شدند

52 فعال بخش هاي صنعت، معدن، اصناف و بازاریان کردستان تجلیل شدند

سنندج - خبرگزاری مهر: طي مراسمي و با حضور جمعي از مسئولان كشوري و استاني، از فعالان بخش صنعت، معدن، اصناف و بازاریان استان کردستان تجليل شد و نمايندگان هر بخش نيز به بيان دغدغه هاي كاري خود پرداخته و خواستار تلاش بيشتر مديران و مسئولان در راستاي رفع مشكلات هر بخش شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، بعد از ظهر یکشنبه در همایشی که با حضور معاون صنایع و امور اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت، استاندار و نماینده ولی فقیه در کردستان، امام جمعه سنندج، نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی و صنعتکاران، معدنکاران، اصناف و بازاریان در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کردستان برگزار شد، از فعالان بخش صنعت، معدن، اصناف و بازاریان کردستان تجلیل شد.

در ابتدای این همایش مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان گفت: مدیریت صحیح و مناسب حوزه معدن استان کردستان با توجه به پتانسیل و ظرفیت بالایی که دارد می تواند باعث توسعه یافتن این منطقه شود.

پیمان اسراری بعد از ظهر یکشنبه در همایش تجلیل از فعالان بخش صنعت، معدن، اصناف و بازاریان استان کردستان اظهار داشت: استان کردستان دارای معادن ناشناخته و ذخایر معدنی بسیاری است که می توان با مدیریت صحیح آنها در راستای توسعه همه جانبه استان گام برداشت.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کردستان نیز پس از وی طی سخنانی بیان کرد: ضعف سرمایه گذاری و تحرکات اقتصادی در بخش صنعت و معدن از مولفه های حایز اهمیت در عدم توسعه یافتگی و تنزل سطح برخورداری منطقه است.

عبدالله کاردانی یادآور شد: استان از نظر مواهب و مزیت های طبیعی از هر لحاظ دارای جایگاهی در خور و شایسته است و سزاوار شاخص های درآمد سرانه ی بالا، نرخ اشتغال بالا و ارزش افزوده ای بالایی است.

رئیس مجمع صنفی، توزیعی و خدماتی شهرستان سنندج نیز سومین سخنران این همایش بود که گفت: 59 هزار واحد صنفی فعال در سطح استان کردستان فعالیت دارند که به منظور رونق بخشی به بازار تلاش قابل توجه ای دارند.

رضا حمید فر با بیان اینکه اصناف جهادگران عرصه اقتصادی هستند، افزود: اتحادیه های صنفی مهمترین واحد بین بخش خصوصی و دولتی هستند که در راستای رفع و انعکاس مشکلات واحدها، بررسی میزان مالیات پرداختی توسط هر واحد، حذف واسطه ها، جلوگیری از فعالیت واحدهای بدون پروانه، ایجاد و توسعه شهرک های صنفی و برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم کالا فعالیت موثر و چشمگیری دارند.

نماینده معدنکاران در استان کردستان نیز یکی دیگر از سخنرانان این همایش بود که اظهار داشت: اکتشاف معادن و سرمایه گذاری برای بهره برداری از آنها ریسک بالایی داردو قدرت ریسک بالایی را می طلبد.

سید جمال الدین هنرپژوه ادامه داد: حوزه معدن در کردستان دارای ظرفیت و پتانسیل های بالایی است که با حمایت بخش دولتی و مسئولان می تواند در راستای توسعه کردستان موثر باشد.

نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی نیز در این همایش بیان کرد: متاسفانه عدم حمایت های بانک ها از حوزه صنعت و معدن صدمات زیادی را بر پیگیره این حوزه وارد کرده است و یکی از اصلی ترین ارگان های تاثیر گذار در توسعه نیافتگی صنعت استان است.

سيد محمد بیاتیان یادآور شد: در حال حاضر صنعتگران مستاجران بانک ها هستند و متاسفانه سیستم بانکی همچون نزول خوران بازار در برابر تولید کنندگان و صنعت گران ایستاده اند و حاضر به حمایت این سربازان حوزه اقتصادی نیستند.

وی افزود: سوء مدیریت در بخش اقتصادی، تورم در نقدینگی، شرایط کسب و کار، افزایش مشکلات ناشی از تحریم های جوامع بین المللی، تحرکات اقتصادی و اتخاذ سیاست های عوام پسندانه همچون پرداخت یارانه ها از اصلی ترین موانع پیش روی توسعه صنعت، معدن و تجارت کشور و استان است.

معاون امور صنايع و اقتصادي وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان یکی دیگر از سخنرانان این همایش پشت تریبون حاضر شد و 70 درصد مشکلات واحدهاي صنعتي را کمبود نقدينگي و تآمين منابع عنوان کرد و گفت: تامين مالي به صورت ارزي و ريالي با حداقل هزينه از اهداف و برنامه هاي وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای حمايت از توليد ملي است.

محسن صالح نیا افزود: به دليل اينکه تامين نقدينگي در ايران متکي به بانک ها است، باید در همکاري بانک مرکزي و بانک هاي عامل براي رفع مشکلات اين بخش در مديريت عرضه و تقاضا چاره اي انديشده شود.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان نیز در این همایش گفت: برای رفع مشکلات موجود در حوزه های صنعت، معدن و تجارت باید از فرهنگ اسلامی و دینی استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد حسینی شاهرودی بعد از ظهر یکشنبه در همایش تجلیل از فعالان حوزه صنعت، معدن، اصناف و بازاریان استان کردستان اظهار داشت: نیاز است با توسعه فرهنگ اسلامی در بحث صنعت و تجارت زمینه را برای حل مشکلات این حوزه و ترویج فرهنگ اسلامی در جهان فراهم سازیم.

وی افزود: گرایش به سمت و سوی شیوه های نامتعارف و مخالف اسلام می تواند صدمات زیادی را بر حوزه صنعت، معدن و تجارت استان و کشور وارد کند و باید با هوشیاری هر چه بیشتر راه را بر این سبک اشتباه ببندیم.

استاندار کردستان نیز به عنوان سخنران آخر در این همایش حاضر شد که در سخنان خود گفت: متاسفانه توقع و انتظارات صاحبان صنایع در کشور پیگیری نمی شود.

علیرضا شهبازی ادامه داد: مشکلات کردستان از سوی مدیران از استان پیگیری می شود ولی در مرکز هیچ حرکت و تلاشی برای رفع تنگناها انجام نمی شود.

وی یادآور شد: پیگیری و تائیدی که از سوی تهران بر فعالیت اصناف و واحدها باید شود با کارشکنی و ایجاد مانع توسط مرکزنشین ها و ارائه بهانه های کوچک و بدون اعتبار فعالیت در بخش های تولیدی، صنعتی و کشاورزی در دیگر استان ها را با تاخیر مواجه می کند.

در این همایش از 52 نفر از فعالان حوزه صنعت و معدن و اصناف تجلیل به عمل آمد که 20 نفر آنان در حوزه اصناف و 32 نفر در حوزه صنعت و معدن بودند.

کد خبر 2092018

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha