۱۶ تیر ۱۳۹۲، ۲۰:۱۷

خدادادي تاکید کرد:

مبلغات سنتي ظرفيت تبليغی موثر برای پیشگیری از جرائم هستند

مبلغات سنتي ظرفيت تبليغی موثر برای پیشگیری از جرائم هستند

اردبیل – خبرگزاری مهر: معاون اجتماعي و پيشگيري دادگستري استان اردبيل مبلغات سنتي را ظرفيت عظيم تبليغي براي پيشگيري و رفع جرايم فردي، اجتماعي و خانوادگي در خصوص اعتياد، طلاق و بزهکاري هاي در جامعه دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، يوسف خدادادي عصر یکشنبه در کارگاه آموزشي مبلغات سنتي در اردبیل اضافه کرد: مقوله پيشگيري از وقوع جرم خارج از توان يك قوه و يك وظيفه در سطح ملي بوده و مستلزم تعامل همه دستگاه ها و نير فعالان فرهنگي و تبليغي در سطح استان مي باشد.

وی با بيان اينکه مبلغان در ترويج فرهنگي ديني پيشرو و پيشقدم هستند، بر شناخت آسيب ها و معضلات فرهنگي و اجتماعي توسط اين گروه تبليغي تاکيد کرد و یادآور شد: باید با همکاري دادگستري و تبليغات اسلامي اردبيل آموزش هاي لازم در زمينه ارتقاء سطح آگاهي مبلغات توسعه يابد.

معاون اجتماعي و پيشگيري دادگستري استان با اشاره به ضرورت ترويج مفاهيم ديني در بين بانوان و آگاهي بخشي به خانواده هاي از طريق مبلغات، ارتقاء سطح معلومات شبکه تبليغي در خصوص معضلات اجتماعي را ضروري دانست.

وي با اشاره به لزوم صيانت و حفاظت از بنياد خانواده به عنوان رکن اساسي اجتماعي و زيربنايي اخلاقي و تربيتي و آداب و سنت‌هاي جامعه افزود: در اين خصوص سخنرانان و واعظين در مجالس مختلف مي توانند اقشار مختلف مردم را با آسيب هاي اجتماعي آشنا سازند.

خدادادي با تاکيد بر برگزاري کارگاه هاي آموزشي در موضوعات مختلف خانوادگي و اجتماعي ويژه مبلغات، اين امر را گامي مهم براي افزايش آگاهي اين گروه تبليغي و راهي مناسب براي کاهش آسيب هاي اجتماعي عنوان کرد.

معاون فرهنگي، پژوهشي و آموزشي تبليغات اسلامي استان اردبيل نیز در این جلسه گفت: تبيين اصل دين اسلام بايد در جلسات تبليغي در اولويت باشد و از پرداختن به خرافات بايد پرهيز کرد.

حجت الاسلام هاشم بهشتي در با بیان اینکه مبلغ بايد در تبليغ دين شرايط لازم را رعايت کند تا تاثير گذاري کلام و پيام اش بيشتر باشد، تصریح کرد: تبيين اصل دين اسلام در جلسات تبليغي بايد در اولويت باشد. يک مبلغ بايد مکتب و ماهيت پيامي را که مي‏خواهد به ديگران برساند، بشناسد و اسلام را به عنوان نظام و مجموعه‏اي هماهنگ و مرتبط با يکديگر بشناسد.

وي ادامه داد: کسي که مي‏خواهد پيام خدا را به مردم برساند، بايد در مقابل مردم، در نهايت تواضع و فروتني باشد. خود را تافته‏اي جدا بافته از اجتماع نبيند و با مردم را به نرمي و ملايمت سخن بگويد.

بهشتی در تعريف وعظ و سخنراني موثر عنوان کرد: واعظ موفق کسي است که روش نيكويى در القاى موعظه در پـيـش گـيرد و از هرگونه خشونت، تحميل، تحقير، سخنان سست و... نسبت به مخاطب پرهيز كند، شخصيت و حالات روحى او را در نظر بگيرد و با ملاطفت و مدارا او را از زشتي ها پرهيز دهد و به نيكي ها ترغيب کند.

کد خبر 2092234

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha