به گزارش خبرنگار مهر،عباس تابش ظهر دوشنبه در گردهمایی معدنکاران استان بوشهر با بیان اینکه تا پایان خرداد معادن دارای مجوز بهره برداری در استان 194 فقره بوده است گفت: ازاین تعداد معادن 81 فقره در زمینه استخراج سنگ لاشه، 95 فقره در زمینه استخراج واریزه کوهی، 10 فقره در زمینه استخراج سنگ گچ و سه فقره در زمینه استخراج سنگ آهک و چهار فقره در زمینه استخراج مارن و یک فقره در زمینه استخراج سنگ نمک مجوز بهره برداری داشتهاند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: میزان ذخایر شناسایی شده معادن استان بوشهر چهار میلیارد و 200 میلیون تن برآورد شده است.
تابش افزود: مهمترین اندیسهای شناسایی شده و توانمندیهای استان شامل مواد اولیه سیمان، سنگ آهک با عیار بالا (بیش از 95% کربنات کلسیم) برای مصارف صنعتی و شیمیایی و فولاد سازی، سنگ لاشه آهکی برای مصارف ساختمانی و ابنیه سازی و سازههای دریایی، سنگ آهک قابل برش برای مصارف ساختمان سازی، مواد تکمیلی سیمان، مارن برای مواد تکمیلی سیمان و تهیه آجر، سنگ نمک کوهی برای مصارف صنعتی، خوراکی و شیمیایی، نمک آبی برای مصارف خوراکی، صدف دریایی برای تهیه خوراک دام و طیور و... دولومیت برای مصارف نسوز، تهیه منیزیم، شن و ماسه کوهی و رودخانهای برای مصارف پروژههای عمرانی و مواد اولیه سنگ شکنها است.
نظر شما