۱۹ تیر ۱۳۹۲، ۱۰:۵۶

صباغان:

افزايش مهارت هاي ارتباطي بهترین راهکار پيشگيري از اعتياد است

افزايش مهارت هاي ارتباطي بهترین راهکار پيشگيري از اعتياد است

شاهرود - خبرگزاری مهر: کارشناس مواد مخدر نيروي انتظامي شهرستان شاهرود گفت: افزايش مهارت هاي ارتباطي در فرزندان از بهترین راهکارهاي پيشگيري از اعتياد آنها به مواد مخدر و مشروبات الکي است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسين صباغان صبح چهارشنبه در جمع بانوان فرهيخته و فعال عرصه فرهنگ ديني و مبلغات شهرستان شاهرود که در محل اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در شاهرود برگزار شد با تاکيد بر افزايش مهارت هاي ارتباطي به عنوان بهترین راهکار پيشگيري از اعتياد افزود: پديده اعتياد به اذعان بسياري از کارشناسان و مسئولان هم اکنون مهم ترين معضل اجتماعي کشور است و با وجود همه تلاش ها و مبارزه مستمر با موادمخدر گمان مي رود اين روند همچنان ادامه داشته باشد.

وي با اشاره به مواد تسهيل کننده مصرف مواد مخدر در ميان افراد اظهار داشت: توصيه هاي دارويي و درماني، باورهاي عاميانه و ضرب المثل هاي تشويق کننده، اداب و رسوم خاص در بعضي جشن ها و ميهماني ها، بيشترين هنجارهاي مصرف مواد در ميان خرده فرهنگ ها است.

صباغان گفت: دوست ناباب، کنجکاوي، عدم آگاهي، فقر، طلاق، بيکاري، لذت جويي، خوشگذراني از ديگر عوامل اعتياد در جامعه است.

کارشناس مواد مخدر نيروي انتظامي شهرستان شاهرود فراگيري مهارت هاي زندگي را از مهم ترين عوامل پيشگيري از مصرف سوء مواد مخدر دانست و گفت: وقتي فردي توان حل مسئله، مهارت نه گفتن، استقلال، مهارت گفت و گو را داشته باشد قادر است مشکلات خود را به شيوه درستي حل کند و به اصطلاح از چاله به چاه نيفتد.

وي افزود: مهارت هاي زندگي بايد توسط خانواده و در مرحله دوم نهادهاي آموزشي مثل مدرسه به کودکان آموزش داده شود.

صباغان يکي ديگري از گرايش جوانان به مصرف مواد مخدر را کمبود اعتماد به نفس در آنها دانست و اظهار داشت: اگر جوان اعتماد به نفس بالايي داشته باشد علاقه اي به مصرف مواد مخدر و نوشيدن مشروبات الکلي نشان نمي دهد.

کارشناس مواد مخدر نيروي انتظامي شهرستان شاهرود گفت: براي پيشگيري از اعتياد به مواد مخدر در جوانان و نوجوانان بايد به دنبال اعتماد به نفس در آنها و پذيرش و ارزش در آنها بود.

وي تصريح کرد: شناخت خود و ديگران، شناسايي استعدادها و محيط پيرامون خود، داشتن هدف در زندگي، پرهيز از مقايسه خود با ديگران، مشارکت فرزندان در امور خانواده و  تحقير نکردن آنها از سوي والدين مهمترين عوامل ايجاد اعتماد به نفس در فرزندان است.

صباغان نداشتن ارتباط قوي و محکم با خدا را از ديگر دلايل فرزندان به سوي مصرف مواد مخدر و مشروبات الکي دانست و گفت: اگر در تربيت نسل جوان تمام دستورات و احکام اسلامي رعايت شود هيچ گاه جوان براي لذت بردن به اينگونه مواد روي نمي آورد.

کارشناس مواد مخدر نيروي انتظامي شهرستان شاهرود در خاتمه افزود: اگر لذت عبادت و بندگي با خدا براي جوان درک شود هيچ گاه با مصرفمواد مخدر و مشروبات الکي، خويشتن را ارضا نخواهد کرد.

کد خبر 2094011

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha