۲۰ تیر ۱۳۹۲، ۱۱:۱۲

غضنفری:

توان بالای ایران در حوزه کشتی سازی/ درآمدزایی برای کشور از طریق تعمیر کشتی

توان بالای ایران در حوزه کشتی سازی/ درآمدزایی برای کشور از طریق تعمیر کشتی

بندرعباس- خبرگزاری مهر: وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ایران ظرفیت بسیار خوبی در پذیرش و ساخت کشتی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی غضنفری صبح پنجشنبه در مراسم بهره برداری از 4 طرح مهر ماندگار استان هرمزگان به تشریح طرح های حوزه صنعت و معدن پرداخت و افزود: امروز اسکله تخلیه و بارگیری منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس به بهره برداری رسید که با افتتاح آن ظرفیت این اسکله به 12 میلیون تن افزایش یافت و همچنین در این منطقه ظرفیت تخلیه و بارگیری 15 میلیون تن مواد نفتی نیز وجود دارد.

وی ادامه داد: حوزه کارهای معدنی روز به روز در حال افزایش است که با توجه به این مسئله توسعه اسکله منطقه ویژه خلیج فارس در بخش صنعت و معدن کشور موثر خواهد بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افتتاح حوض خشک تعمیر کشتی در بندرعباس عنوان کرد: در زمینه مباحث مربوط به کشتی باید سه کار صورت پذیرد که یکی از آنها کشتی سازی است که در این زمینه کشتی اقیانوس پیما در کشور ساخته و به آب انداخته شده است.

وی افزود: در این زمینه ایران توان بسیار بالایی برای پذیرش سفارشات ساخت کشتی دارد و هم اکنون نیز قرارداد ساخت و فروش کشتی توسط ایران به ونزوئلا منعقد شده است.

غضنفری خاطرنشان کرد: همچنین در زمینه کشتیرانی نیز جمهوری اسلامی ایران ظرفیت های بسیار بزرگی در اختیار دارد که با توجه به این مسئله قدرت های سلطه گر، کشتیرانی ایران را که بزرگترین ناوگان منطقه را در اختیار دارد و کار عظیم صادرات و واردات را انجام می دهد تحریم کرده اند.

وی در ادامه اضافه کرد: مسئله بعدی در این خصوص کشتی داری و مراقبت از شناورها است که شامل انتقال سوخت، تعمیر و بازسازی کشتی حتی بیمه کشتی ها می شود که با توجه به بیمه نشدن کشتی های ایران توسط سلطه گران با کار خوب دولت ایران وارد حوزه سرویس دهی بیمه کشتی شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت به تشریح تاثیرات مثبت ایجاد حوض خشک تعمیر کشتی پرداخت و عنوان کرد: سالانه نفتکش های بسیاری در خلیج فارس تردد می کنند و همچنین شناورهای دیگری در این منطقه رفت و آمد دارند که این شناورها نیاز به تعمیرات و استانداردسازی دارند. می توان با جذب بخشی از آنها سود بسیاری را برای کشور کسب کرد.

وی خاطرنشان کرد: طبق پیش بینی انجام شده سالانه می توان 300 میلیون یورو از طریق تعمیر شناورها درآمدزایی کرد و به زودی دومین حوض خشک تعمیر کشتی در مجتمع کشتی سازی بندرعباس افتتاح خواهد شد.

کد خبر 2094770

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha