به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی امیری ظهر پنجشنبه در ستاد هماهنگي كميته تحول بنيادين با بيان اينكه بحث هوشمندسازي در آموزش و پرورش به اين دليل كه آثار خوبي در فرآيند يددهي يادگيري دارد، يك ضرورت شناخته شده است اظهار کرد: هوشمندسازي مدارس در واقع گشودن دنياي وسيع در مقابل دانش آموزان است.
مديركل اموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه امروزه تمامي كشورها در حال تلاش جهت اجراي هوشمندسازي در مدارس هستند، افزود: در مازندران شرايط بسيار خوبي حاكم بوده كه از مردم استان ، خيران و مديران درخواست مي شود تا در اين خصوص اهتمام کنند.
امیری با بيان اينكه مسير هوشمندسازي يكي از پايه هاي اساسي تحول بنيادين در آموزش و پرورش محسوب مي شود گفت: خيران استان اولويت اصلي خود را هوشمندسازي مدارس قرار داده و در صورت مشاركت، تا مهر 92 مي توانيم تمامي كلاس هاي پايه هفتم را هوشمند کرده تا دانش آموزان بتوانند از امكانات و فناوري هاي روز بهره مند شوند.
مديركل آموزش و پرورش مازندران بيان کرد: هوشمند سازي به صورت سخت افزاري و نرم افزاري كيفيت جريان ياددهي و يادگيري را افزايش داده و سبب تعميق بخشی يادگيري و افزايش كيفيت كار دانش آموزان مي شود و همچنين دانش آموزان در فضاي مدرسه پوياتر و قوي تر با بهره مندي از استعدادهاي مختلف جهت ارتقاي تحصيلي آماده مي شوند.
وي با اشاره به اينكه از هزار و 611 كلاس پايه هفتم، بيش از 580 كلاس آن هوشمند است، بيان کرد: 102 ميليون تومان اعتبار براي هوشمند سازي كلاس هاي دوره اول متوسطه در مناطق محروم اختصاص يافته است.
مازندران دارای بیش از شش هزار واحد آموزشی است.
نظر شما