به گزارش خبرنگار مهر، سردار یحیی شرفی شامگاه پنجشنبه در جلسه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت آذربایجان غربی با اشاره به قرار گرفتن جمهوری اسلامی ایران تحت تهاجمات فرهنگی و مذهبی به طرق مختلف توسط دشمنان، افزود: باید راهکارهای مقابله با این تهاجمات بررسی و اجرایی شود که در این راستا مهندسی افکار عمومی توسط همه دستگاههای اجرایی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
وی وجود دغدغه های اجتماعی و اقتصادی در مردم را از جمله عوامل کم توجهی جامعه نسبت به مسائل فرهنگی دانست و اظهار داشت: نبود ارتباط کافی بین خانواده ها و نهادهای فرهنگی، ضعف در محتوای ساختاری سازمانها در حوزه ایثار و شهادت، برخورد سلبی و غیرتربیتی با جوانان، ضعف در استفاده از زبان مناسب، عدم توجه به اولویت بندیها و راهکارهای مقابله و ارتقای سطح آگاهی مردم مشکلات حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهاد در جامعه هستند.
فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان غربی کاهش میزان حاشیه پردازی، معرفی ابعاد مختلف ایثارگریهای شهدا و ایثارگران و استفاده از ظرفیت هنرمندان و تعریف جایگاه هنرها در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت را از راهکاری توسعه فرهنگ و ایثار و شهادت در جامعه اعلام و عنوان کرد: باید از ظرفیتهای اهل علم، اهل قلم و اهل فکر برای مهندسی افکاری عمومی و رسیدن به نکته مطلوب ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بهره برداری کنیم.
سردار شرفی در بخش دیگری از سخنان خود با اعلام اینکه همه دروازه های ورود فرزندان شهدا، ایثارگران و جانبازان به نیروی انتظامی باز بوده و بستر لازم فراهم شده است، ادامه داد: تهسیل در جذب خانواده های شهدا برای اشتغال، توانمند سازی و ارتقا سطح تواناییهای حرفه ای و اجتماعی ضروری است چرا که این قشر باید سکان دار مدیریت جامعه اسلامی باشند.
عملکرد ضعیف رسانه ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت/ الگوی ایثار و شهادت داریم
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در این جلسه ضمن تاکید بر لزوم نهادینه سازی فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه و انجام کارهای تبلیغی در این زمینه، افزود: کمبودی از بایت الگوی ایثار و شهادت نداریم ولی دغدغه اصلی ایجاد گسست بین نسل اول انقلاب با نسلهای بعدی بوده که باید فرهنگ ایثار و شهادت را به آنها منتقل کنیم.
حجت الاسلام محمد باقر کریمی با اشاره به اینکه رسانه ها باید مروجین واقعی ایثار و شهادت باشند، اظهار داشت: این در حالی است که عملکرد رسانه های مکتوب و مجازی در تولید مطالب ایثار و شهادت ضعیف بوده و قابل دفاع نیست.
وی با بیان اینکه این در حالی است که در باز تولید فرهنگ ایثار و شهادت نیز مشکل داریم، ادامه داد: دستگاههای فرهنگی و رسانه می توانند بیشترین نقش را در این زمینه ایفا و به راحتی این فرهنگ را باز تولید و در اختیار جامعه قرار دهند.
محمد حضرت پور شهردار ارومیه نیز در این جلسه با انتقاد از نگاه بد عاطفی به فرزندان شهدا باعث عدم شکوفایی توانمندیهای این افراد می شود، خواستار توجه به توانمند سازی و جلوگیری از بروز آسیبهای اجتماعی در بین این قشر شد.
یحیی تیموری مدير كل بنياد شهيد و امور ايثارگران آذربايجان غربي نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعيت اشتغال فرزندان شاهد، ایثارگران و جانبازان در سطح استان طی 3 سال گذشته، گفت: هم اکنون 4 هزار و 304 فرزند شهید، ایثارگر و جانبازان در صف اشتغال بوده باید برنامه ریزی لازم در این راستا انجام شود.
نظر شما