۲۴ تیر ۱۳۹۲، ۹:۱۵

نعیمی:

سن طلایی باروری کاهش یافته است

سن طلایی باروری کاهش یافته است

علی آبادکتول – خبرگزاری مهر: معاون بهداشتی علوم پزشکی گلستان گفت: افزایش فاصله ازدواج تا فرزند آوری موجب کاهش سن طلایی باروری شده و یکی از دلایل کاهش جمعیت در سالهای اخیر است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد نعیمی شامگاه یکشنبه در همایش روز جهانی جمعیت در علی آبادکتول افزود: علت کاهش جمعیت و فرزند آوری و افزایش طلاق، کم توجهی به آموزه های دینی و اسلامی است.
 
وی اظهار داشت: در سالهای اخیر توجه بیشتر زنان به اشتغال در بیرون از منزل موجب کاهش توجه آنها به فرزند آوری شده است.
 
معاون بهداشتی علوم پزشکی گلستان نرخ جمعیت را پدیده سیال دانست و گفت: در دهه 60 به دلیل انفجار جمعیت و عدم وجود زیرساختهای مناسب، شعار کاهش فرزند داده می شد اما امروز با وجود تمام زیرساختها و اهمیت حفظ جمعیت جوان باید فرزند آوری به روش اصولی صورت گیرد.
 
کاهش میزان موالید در گلستان
 
مدیرکل ثبت احوال گلستان نیز با اشاره به انفجار و معجزه جمعیتی سال 65 در کشور گفت: در سال 57 میزان 28 هزار و 148 واقعه ولادت و در سال 65 تعداد 55 هزار و 670 واقعه ولادت و در سال 80 تعداد 27 هزار و 621 واقعه تولد در گلستان به ثبت رسید.
 
سیف الله ابوترابی افزود: قبل از سال 71 میزان رشد موالید در کشور 3.2 درصد بود ولی در سال 71 این میزان با کاهش حدود 9 دهم درصدی به 2.3 درصد رسیده است.
 
وی خاطرنشان کرد: برای حفظ جمعیت جوان و بانشاط گلستان باید با برنامه ای اصولی رشد جمعیت سالم را ارتقاء دهیم.
 
فرماندار علی آبادکتول نیز گفت: برای افزایش جمعیت سالم باید دیدگاههای خود را تغییر دهیم.
 
علی اکبر کی پور با اشاره به اینکه کشورهای کم جمعیت علیرغم پیشرفتهای علمی زیاد برای تاثیرگذاری نیازمند به کشورهای دیگر بوده و استقلال کمتری دارند گفت: پایداری قدرت کشورها تحت تاثیر افزایش جمعیت سالم آن کشور است.
 
وی افزود: پایدرای و تثبیت قدرت ایران در منطقه نیازمند جمعیت سالم و موثر است که با تامین شرایط زندگی سالم محقق می شود.
 
روند رشد جمعیت خانه سالمندان
 
کی پور با بیان اینکه دین اسلام برای تمام جوانب زندگی بشر برنامه دارد، افزود: مسائل دینی در کنار مسائل اقتصادی و سیاسی موجب بالندگی و رشد همه جانبه انقلاب اسلامی می شود.
 
فرماندار علی آبادکتول با اشاره به روند رشد جمعیت در خانه سالمندان افزود: این افزایش جمعیت در خانه سالمندان به دلیل کاهش فرزندآوری و تاثیر مباحث فرهنگی است که باید با ارتقاء توجهات و نگاهها به سمت مباحث دینی این آسیبها را از بین ببریم.
کد خبر 2096872

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha