به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، گری کوینلان -سفیر استرالیا در سازمان ملل- که ریاست کمیته نظارت بر تحریمهای ایران را برعهده دارد، حاضر به نام بردن کشورهایی که روز دوشنبه با آن مخالفت کردند، نشد.
اما دیپلماتهایی که به دلیل محرمانه بودن گفتگوها، حاضر به افشای نام خود نشدند، روسیه را مخالف اصلی این گزارش اعلام کردند که از حمایت چین نیز برخوردار بود.
کوینلان گفت تعدادی از اعضای شورا از گزارشی که آزمایش موشکهای شهاب یک و سه در یک مانور نظامی در ژوئیه 2012 را "نقض آشکار" تحریمها میدانست و در نتیجه اعضای سازمان ملل "باید تلاشهای خود را برای اعمال تحریم های مربوط به موشک بالستیک علیه ایران را مضاعف کند."
وی افزود کمیته تحریمها -شامل تمام 15 اعضای شورا- در 12 آوریل با ارسال نامهای از ایران خواستند ظرف 15 روز درباره نتیجه گزارش خود اظهارنظر کند، اما ایران پاسخی نداد و "کمیته به دنبال پیگیریهای بیشتر موضوع است."
شورای امنیت سازمان ملل چهار مرحله تحریم علیه جمهوری اسلامی اعمال کرده است که با توجه به مسائل حقوقی که ایران استناد کرده است، کاملاً غیرقانونی و غیرمستند است.
از سوی دیگر نماینده آمریکا در سازمان ملل از شورای امنیت و کمیته تحریم های ایران خواسته تا برای اقدام های ایران در زمینه دور زدن تحریمها کاری بکنند.
رزمری دیکارلو، همچنین ایران را متهم کرده به "گروه های تروریستی، حزب الله لبنان و دولت سوریه" سلاح ارسال می کند.
خانم دیکارلو خواهان اقدام برای جلوگیری از ارسال سلاح ایران به کشورهای دیگر شده است.
نظر شما