به گزارش خبرنگار مهر، محمد صالح احمدی ظهر امروز در جريان بازديد از روند خريد گندم در شهرستان بانه اظهار داشت: کار جمع آوری گندم از اوایل تیر ماه در شهرستان بانه آغاز شده و در حال حاضر هشت دستگاه کمباین، گندم و جو مزارع این شهرستان را به صورت مکانیزه برداشت می کنند.
وی افزود: کار خرید گندم نیز در این شهرستان از 15 تیر ماه شروع شده که پنج مرکز خرید تعاون روستایی و یک مورد کارخانه آرد این شهرستان، گندم کشاورزان را به صورت تضمینی و توافقی از 720 تومان تا 730 تومان بسته به مرغوبیت گندم خریداری می کنند.
مدیر جهاد کشاورزی بانه ادامه داد: تا کنون هزار و 500 تن گندم توسط این مراکز از کشاورزان خریداری شده است و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت این مقدار به 10 هزار تن نیز افزایش یابد.
احمدی یادآور شد: با توجه به شرایط مساعد جوی، بارش 50 میلیمتر نزولات جوی در این شهرستان و همچنین کنترل و نظارت مزارع در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت توسط مدیریت این اداره که در مبارزه با علف های هرز انجام گرفته، پیش بینی می شود امسال میزان تولید گندم مزارع این شهرستان در مقایسه با سال گذشته از 20 درصد افزایش برخوردار باشد.
وی به جلب رضایت کشاورزان و ایجاد ترغیب در آنها برای تحویل گندم به مراکز خرید تاکید کرد و بیان کرد: مسئولان مراکز خرید باید با کشاورزان همکاری لازم را در این زمینه انجام دهند تا گندم در چرخه اصلی خود که همان تولید آرد است قرار گیرد.
مدیر جهاد کشاورزی بانه گفت: عدم سن زدگی، وزن هزار دانه بالا و همچنین درصد بلوتون بالا از مزیت های گندم تولیدی شهرستان بانه است که برای خرید توسط کارخانه آرد و تبدیل آن به آرد بسیار مناسب است.
احمدی تامین اعتبارات و بالا بردن قدرت نقدینگی مراکز خرید گندم را از عوامل مهم برای خرید این محصول و قرار دادن آن در چرخه تولید آرد عنوان کرد.
نظر شما