حسن سلیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور کاهش مصرف سموم شیمیایی، مبارزه بیولوژیک علیه کرم ساقه خوار برنج با استفاده از زنبور تریکوگراما در نسل اول و دوم و در هر مرحله در سطح 1هزار هکتار صورت گرفت.
وی افزود: در راستای افزایش عملکرد برنج در نسل اول در سطح هزار و 500 هکتار و نسل دوم در سطح پنج هزار و 600 هکتار مبارزه شیمیایی علیه کرم ساقه خوار برنج با سموم گرانول صورت گرفت.
سلیمی گفت: تاکنون علیه بیماری بلاست برگ در سطح هزار و 600 هکتار و بلاست خوشه در سطح بالغ بر دو هزار و 100 هکتار از مزارع شالیزاری این شهرستان مبارزه شیمیایی انجام گرفته است.
وی بیان داشت: مجموع سطح زیر کشت اراضی شالیزاری شهرستان نکا در سالجاری، بالغ بر 9 هزار و 615 هکتار بوده و پیش بینی می شود بیش از 55 هزار تن شلتوک از اراضی فوق برداشت شود.
سلیمی، برگزاری یازده دوره کلاش آموزشی ترویجی و مهارتی با شرکت بیش از 150 نفر از کارشناسان ناظر و بهره برداران اراضی شالیزاری این شهرستان، تأمین و توزیع بیش از 90 درصد کودهای شیمیایی بین بهره برداران شالیکار، اجرای پروژه ملی مدرسه در مزرعه با شرکت 23 نفر از کشاورزان پیشرو از شروع کاشت تا برداشت برنج و فراگیری آموزش های فنی در مزرعه و بیمه برنج در سطح بالغ بر دو هزار و 796 هکتار را از جمله تسهیلات این مدیریت در طرح بهزراعی برنج در سال جاری بر شمرد.
نکا در شرق مازندران واقع است.
نظر شما