به گزارش خبرگزاری مهر، صالح رخشان گفت: این اقدام با کمک سیستم نظارت تصویری و دوربینهای مداربسته بیمارستان شهید بهشتی انجام شده است.
وی افزود: همکاری کارکنان این بیمارستان نیز نقش موثری در شناسایی این سارقان داشته است.
رخشان با اشاره به موقعیت شهری بیمارستان شهید بهشتی، اظهار داشت: مرکزیت این بیمارستان در شهر یاسوج، امکان دسترسی افراد بزهکار را فراهم کرده است که با تجهیز تمام بخشها به سیستم نظارت تصویری، درصد امنیت کارکنان و مراجعان، افزایش مییابد.
زولبیا و بامیه را از مراکز معتبر بخرید
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه ظاهر مواد غذایی گویای کیفیت آنها نیست، گفت: توصیه میشود زولبیا و بامیه را از مراکز معتبر بخرید.
سید محمدهاشم طاعتی افزود: معمولا زولبیا و بامیه در کارگاهها تولید میشوند و خریداران نمیتوانند از کیفیت تولید آن اطمینان یابند.
وی اظهار داشت: به رغم توصیه به جایگزین نمودن قندهای طبیعی به جای زولبیا و بامیه، استقبال ویژه از این شیرینیهای سنتی، مسئولیت نظارت دستاندرکاران بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع را سنگینتر کرده است.
طاعتی تاکید کرد: دفعات استفاده از روغن در تولید زولبیا و بامیه، نقش موثری در میزان کیفیت آنها دارد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان کهگیلویه، تاکید کرد: لازم است مواد غذایی که به صورت گرم تهیه میشوند، در ظروف یکبار مصرف گیاهی نگهداری شوند.
خطر پیری زودرس در اثر آفتابسوختگی
كارشناس مبارزه با بيماريهاي مركز بهداشت بويراحمد با توصیه به افزایش مراقبت از پوست در در فصول گرم سال، گفت: آفتابسوختگی موجب افزایش چین و چروک پوست و پیری زودرس میشود.
حسن تقيزاده افزود: آفتابسوختگی نوعی واکنش پوست به مواجهه بیش از حد با آفتاب است که علاوه بر مسایل ظاهری، سلامت افراد را نیز تهدید میکند.
وي با بيان اينكه خطر بروز آفتابزدگی در فصل تابستان و هنگام افزایش اشعه فرابنفش خورشید بیشتر است، اظهار داشت: آفتابزدگی موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان پوست میشود.
تقیزاده افزود: ساعت 10 صبح تا 14 بعدازظهر، اوج اشعه فرابنفش خورشید است.
این كارشناس مبارزه با بيماريها تصریح کرد: اگر در ساعات اوج تابش آفتاب به فضاي باز میروید، لباسهاي محافظ بپوشيد و از كرمهاي ضدآفتاب استفاده كنيد
مصرف آنتیبیوتیکها در کهگیلویهوبویراحمد نسبت به شاخص کشوری بسیار بالاست
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: مصرف آنتیبیوتیکها در کهگیلویهوبویراحمد نسبت به شاخص کشوری بسیار بالاست.
رحمتاله افشار افزود: نسخههای تمام پزشکان عمومی، متخصص و دندانپزشک استان در خصوص تجویز آنتی بیوتیک در کمیته تجویز و مصرف منطقی دارو بررسی شده و پزشکان به چهار گروه A ، B ، C و D دستهبندی میشوند.
وی با بیان اینکه پزشکان گروه A مورد تشویق قرار میگیرند، افزود: برای گروه C جریمههایی مانند دورههای بازآموزی در نظر گرفته شده و در مورد گروه D ، در مواردی اقدام به لغو قرارداد میشود.
افشار تامین داروی بیماران خاص استان را بخشی از فعالیت معاونت غذا و دارو عنوان کرد و گفت: بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی، پیوند کلیه و ام.اس در این گروه قرار میگیرند.
وی افزو.د: در حال حاضر نیز تلاشهایی برای افزوده شدن بیماران سرطانی به این گروه، در حال انجام است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، تصریح کرد: در حال حاضر 315 بیمار سرطانی استان در این معاونت تشکیل پرونده داده و دارو دریافت میکنند.
افشار افزود: بیشترین حجم ریالی خرید دارو در کهگیلویه و بویراحمد، مربوط به داروهای شیمیدرمانی است.
نظر شما