به گزارش خبرنگار مهر، کلام الله صفری بعد از ظهر چهارشنبه در نشست مشترک با اصحاب رسانه تصریح کرد: این دانشگاه با هدف آموزش رشتههای مهارتی به ویژه در حوزه کشاورزی فعالیت خواهد کرد.
وی با بیان اینکه فعالیت این دانشگاه در سطح بینالمللی پیشبینی شده است، ادامه داد: مربیان و کارآموزان میتوانند بومی و یا از اتباع خارجی باشند.
به گفته صفری برای شروع به کار این دانشگاه بهره گیری از مربیان و آموزش دانشجویان کشورهای همسایه از جمله ارمنستان، آذربایجان، عراق، افغانستان و ترکیه پیش بینی شده است.
وی تاکید کرد: این دانشگاه در 30 هکتار با هزینه کرد 13 میلیارد ریال برای فاز اول در دست احداث است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان معتقد است در حال حاضر به دلیل عدم سنخیت و نیاز و همچنین اشباع برخی رشتهها آموزشهای مهارتی به سمت مهارتهای پیشرفته متمایل شده است.
وی از جمله رشتههای مورد نظر این گروه از آموزشها را پرورش آبزیان، ورمی کمپوست و قارچ برشمرد و ادامه داد: در نظر داریم رشتههایی که نیاز به آن کاهش یافته به بخش خصوصی واگذار کنیم.
آموزش سالانه 50 هزار کارآموز
به گفته صفری این گروه از رشتهها به صورت رایگان توسط بخش خصوصی آموزش داده میشوند.
وی همچنین در خصوص تعهدات آموزشی این مرکز یادآور شد: در سال گذشته تعهد آموزشی شش میلیون و 96 هزار و 418 نفر ساعت بود که با 104 درصد تحقق برای شش میلیون و 123 هزار و 775 نفر ساعت اجرا شد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفهای استان تاکید کرد: با توجه به این رقم و با احتساب آموزشگاههای خصوصی سالانه بالغ بر 50 هزار نفر از آموزشهای مهارتی فنی و حرفهای استان برخوردار میشوند.
وی افزود: آموزش دورهها ساعات متغیر از چهار تا 700 ساعت را شامل میشود که دورههای چهار ساعته به عنوان دورههای کوتاه مدت آموزش کپسولی شناخته شده است.
نظر شما