رضا عظیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به وجود بیش از شش میلیون واحد دامی در استان، نیاز غذایی این مقدار واحد دامی را بیش از چهار میلیون تن علوفه برآورد کرد و افزود: از این مقدار حدود سه میلیون تن از طریق کاشت نباتات علوفه ای و 300 هزار تن از طریق مراتع تأمین می شود.
وی افزود: مازندران در سال زراعی 91-90 با تولید چهار میلیون و 158 هزار تن علوفه سبز که بالغ بر 66 درصد تولید محصولات زراعی را شامل می شود، سطح زیر کشت علوفه استان را حدود 143 هزار هکتار اعلام کرد که معادل 27 درصد سطح زیر کشت محصولات زراعی استان است.
عظیمی، عمده محصولات علوفه ای استان را شبدر برسیم، ذرت علوفه ای، ذرت دانه ای، جو دانه ای، یونجه، اسپرس، سورگوم، جو قصیل عنوان کرد و گفت: 70 درصد سطح علوفه استان به صورت کشت دوم است.
وی افزود: مازندران با تولید 195 هزار تن علوفه خشک، به تنهایی 17.35 درصد از سهم تولید کشور را در تولید علوفه بر عهده دارد و در این زمینه مقام اول کشور را داراست.
عظیمی با اشاره به اینکه سطح زیر کشت محصولات زراعی استان بالغ بر 543 هزار هکتار است، گفت این سطح معادل چهار درصد سطح زیر کشت زراعت در کشور است.
نظر شما