به گزارش خبرنگار مهر علی جعفرزاده در جمع اعضای هیئت مدیره انجمن آسیب نخاعی استان اصفهان و اصحاب رسانه در پاسخ به اعتراض این بیماران در ارتباط با اینکه چرا تمام اجناس تحویل داده به این قشر از بیماران " بنجول است" اظهار داشت: طبق قانون تا زمانی که جنس ایرانی باشد نمیتوان ویلچر، تشک مواج ، تشک ویلچر، کاندوم، سوند و مواد دارویی خارجی به بیماران تحویل داد.
وی با بیان اینکه هر چند ما نسبت به نوع کیفیت اجناس ایرانی مطلع ایم اما کیفیت ویلچرهای ساخت ایران به همین مقدار است و از دست ما خارج است، ادامه داد: ما با انواع سلایق و نظرات مختلف بیماران آسیب نخاعی روبرو هستیم و اگر برای عدهای سوندهای زائده دار آزار دهنده است عدهای دیگر به دنبال بگ و سند سوپا هستند.
کارشناس مسئول توانبخشی بهزیستی شهرستان اصفهان تصریح کرد: به منظور خرید اجناس مورد نیاز بیماران آسیب نخاعی به صورتی مورد یا تکی به داروخانه مراجعه نمیکنیم که بتوان مدلهای مختلف را خریداری کرد بلکه آن جنسی که بیشتر متقاضی دارد را به شکل عمده از شرکت تحویل میگیریم.
وی با بیان اینکه سبد وسایلی که امروزه در اختیار معلولان آسیب نخاعی قرار میگیرد هیچ بودجهای کشوری به آن اختصاص داده نشده است، اضافه کرد: رئیس سازمان بهزیستی استان با برقراری تعاملات با ارگانهای مختلف و برخی از مواقع به صورت مشارکت با بیمار این وسایل در اختیار آنها قرار میدهد.
جعفرزاده تحریم را بی تاثیر در وضعیت دارویی و امکانات مورد نیاز بیماران آسیب نخاعی ندانست و عنوان کرد: هزینه یک ویلچر ایرانی که سال گذشته برابر با125هزار تومان بود امسال به 540 هزار تومان رسیده است.
وی گفت: تنها راه حل مشکلات بیماران آسیب نخاعی اعلام حضوری نیازهای این دسته از بیماران به گوش نمایندگان مجلس و اعضای کمسیون تلفیق است.
نظر شما